2777
2789
چغاله که عید میاد.گوجه هم بعد عید میاد ب روزای اخر بارداریت میرسه.منم ۴ اردیبهشت طبیعی زدن برام

ایشالا ایشالا از بس تو خواب خوردمش خسته شدم... همه میوه ها تو همه فصل ها هست چرا این خوشمزه دوست داشتنی نیست آخه چرا  

خدایا شکرت بخاطر داشتن همسر و فرزندم گلم❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه طبیعی یا سزارین از اول معلوم میشه؟😱

طبیعی رو ۴۰ هفته کامل از رو تاریخ پریود حساب میکنه دکتر.سزارین هم اگه لازم باشه معمولا دکترا پایان ۳۸ هفته میزنن.من فعلا مشخص نشده نوع زایمانم

دخترم من و بابا منتظریم بیای خونمون گرم تر بشه
من که هنوز بچه ندارم ولی انگار روزای شیرینیه

مادر شدن خیلی ازخودگذشتگی و ایثار میخاد. . سخته . . ینی الان پسرم یکسال و9ماهست ولی ب جرات میتونم بگم خاب کامل و کافی ندارم روزام پا ب پاشم. . . انشالله خدا ب همه اونایی ک میخان طعم مادر شدن رو بچشونه. . 💖

باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱
مادر شدن خیلی ازخودگذشتگی و ایثار میخاد. . سخته . . ینی الان پسرم یکسال و9ماهست ولی ب جرات میتونم بگ ...

انشالله پسرت زیر سایتوت بزرگ شه و تمام این روزهارو براتون جبران کنه عزیزم.منم خیلی از بچه دار شدن میترسم الان تقریبا یه ساله عروسی کردم ولی اصلا هوس بچه دار شدن نزده به سرم

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
من نوعشو میگم عزیزم چجوری میفهمن 😱

عزیزم دوتا تاریخ از اول بارداری میگن فلان روز ۴۰ هفته تمومه و طبیعی این موقع هست ... اما نوعش تو ۳۲هفته معلوم میشه

خدایا شکرت بخاطر داشتن همسر و فرزندم گلم❤❤
چه جوریه شما ویار دارین؟من وارد ماه سومم ازاول حالت تهوع نداشتم ویارم ندارم😒

منم تا نه ماهگي سر بچه اولم نداشتم . خيلي خوبه اصلا حاملگي سختي نبود

عادت ندارم درد دلم را به همه کس بگویم پس خاکش میکنم زیر چهره خندانم تا همه فکر کنند نه دردی دارم و نه قلبی......
چه جوریه شما ویار دارین؟من وارد ماه سومم ازاول حالت تهوع نداشتم ویارم ندارم😒

خیلیا ویار دارن خیییلی هام انگار ن انگار

خوش بحالت تو از رستگارانی😁😁

باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱