2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من چغاله بادوم میخام.

تا آخر بارداریمم نمیرسه لامصب ... از ماه اول خواستم تا الان...

منم جفتشو میخوام... بنظرت تا ۲ اردیبهشت گوجه سبز و چاقاله اومده؟

خدایا شکرت بخاطر داشتن همسر و فرزندم گلم❤❤
اینا یه چیز بدنشون کمه یادم رفته.بعضی از بچها هم هستن خود منم بچه بودم مهر میخوردم البته خودم یادم ن ...

میگن کم خونن نمیدونم والا،خودم از هر چی بدم میامد تو بارداری با اشتها خوردم مثلآ لب ب گوشت یا میگو نمیزدم الان عاشقشم☺☺☺

فقط صورتش مشکل نداشت کف پا و کف دستم خوب بود 😁😁😁😁😁دیگه نباید دیده میشد تابستونا بلند میپوشید بد ...

الهی  معلوم نیست چقدر حرص میخورد از دستتوت

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
تا آخر بارداریمم نمیرسه لامصب ... از ماه اول خواستم تا الان... منم جفتشو میخوام... بنظرت تا ۲ اردیب ...

چغاله که عید میاد.گوجه هم بعد عید میاد ب روزای اخر بارداریت میرسه.منم ۴ اردیبهشت طبیعی زدن برام

دخترم من و بابا منتظریم بیای خونمون گرم تر بشه
میگن کم خونن نمیدونم والا،خودم از هر چی بدم میامد تو بارداری با اشتها خوردم مثلآ لب ب گوشت یا میگو ن ...

اره یکی از دوستای منم بود از اردک متنفر بود از وقتی باردار شد تا الان که پنجش ۷ ۸ سالشه خیلی دوست داره

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
خییییییلی😁الان یادم میاد خندم میگیره اونروزا شخت بود و عجیب

من که هنوز بچه ندارم ولی انگار روزای شیرینیه