2777
2789
عنوان

امروز دلم گرفته همش یاد

139 بازدید | 21 پست

چیزای ناراحت کننده میفتم.مثلا من ۷ساله ازدواج کردم تا حالا کادوی روز زن نگرفتم.اصلا هیچ مناسبتی کادو نگرفتم جز تولد ک اونم روش نمیشه نگیره.تا نامزد بودیم میگفت روز زن تو ک هنوز زنم نیستی نامزدیم.ازدواجم کردیم میگفت روز مادر تو ک مادر تیستی.پارسالم حامله بودم گفت بچت هنوز ب دنیا نیومده ک مادر شده باشی.امسالم یه چیز دیگه....سالگرد ازدواج ک هیچ سالی یادش نیست حتی فقط تبریک بگه یا نیم کیلو شیرینی بخره.ولنتاینم ک نمیدونه چی هست.فقطم ۲۵سالشه...اما اصلا در کنارش جوونی نکردم....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی ناراحت میشم.آخه مگه آدم چندبار قراره زندگی کنه

من خیلی وقتا ناراحت میشم..ولی خب..نمیشه عوضش کرد..چون بارها بهش گفتم با عشق..ولی همینه دیگه..حداقل همسر من همینه..

اینا زیاد مهم نیست خوش باشید کنار هم همین که بخند اخلاقش خوب باشه بسه

اخلاقش ک خداروشکر خوبه.به جرات میگم از همه ی مردایی که تاحالا دیدم بهتره.اما من خستش کردم.هم اونو هم خودمو

منم امروز همش یاد بدبختیام میوفتم😖

خانم عزیزی که فک میکنی مریم مقدسی ولی رفتارت درحد یه خانم جلسه ایه خاله زنکه من هرکاری تو زندگیم کنم مطمئن باش منو تو قبر خودم میذارن پس سرت تو کار خودت باشه😊