الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سرزایمان دخترم تاتو ماشین تو پارکینگ بیمارستان بود۲ شب..چون زمان دوستی قول داده بود بدون من کلید نندازه بره خونه...خیلی ذوق کردم از اینکه یادش مونده بود قولاش
همین جمعه که گذشت بدون هیچ مناسبتی گل خریده بود برام سورپرایز کرد گفتم به چه مناسبت گفت تشکر که ارامشم توخونه خیلی شده کارم ک زیاده لااقل میام خونه حس خوبی دارم.اینم بگم ادمیه ک اصلاابراز احساسات نمیکنه ک من یوقتا ازش دلخورمیشم گریه میکنم نمیدونم دیگه چی شد این کارو کرد برامناسبتا تولدو روز زن و سالگرد ازدواج همیشه یادشه کادو و گل میخره اما اینجوری اولین بار بود البته من شب قبلش بهش گفتم همه تلاشم اینه زن خوبی برات باشم تومرد خوبی هستی برام فقط تنهاتوقعم اینه یدقه درطول روزت بفهمی زن احساسات داره و ابراز احساسو میخواد
آخریش همین دیشب بود از بیرون اومدم خونه دیدم همه جا مرتب شده ظرفا شسته شده گاز تمیز شده بچه رو نگهداری کرده تازه بعدش شامم درست کرد غذای دخترمم بهش داد 😅
طرز بیان شما ویترین شعور شماست لطفا در انتخاب واژه ها دقت کنید 🌹🌸🌻🌼🌷