2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی اهنگ عاشقونه برام پلی میکنه و میگه از طرف من برات خیلی دوس دارم 😁

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

سرزایمان دخترم تاتو ماشین تو پارکینگ بیمارستان بود۲ شب..چون زمان دوستی قول داده بود بدون من کلید نندازه بره خونه...خیلی ذوق کردم از اینکه یادش مونده بود قولاش

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›

همین جمعه که گذشت بدون هیچ مناسبتی گل خریده بود برام سورپرایز کرد گفتم به چه مناسبت گفت تشکر که ارامشم توخونه خیلی شده کارم ک زیاده لااقل میام خونه حس خوبی دارم.اینم بگم ادمیه ک اصلاابراز احساسات نمیکنه ک من یوقتا ازش دلخورمیشم گریه میکنم نمیدونم دیگه چی شد این کارو کرد برامناسبتا تولدو روز زن و سالگرد ازدواج همیشه یادشه کادو و گل میخره اما اینجوری اولین بار بود البته من شب قبلش بهش گفتم همه تلاشم اینه زن خوبی برات باشم تومرد خوبی هستی برام فقط تنهاتوقعم اینه یدقه درطول روزت بفهمی زن احساسات داره و ابراز احساسو میخواد

کلا گذشتم همش خاطرات خوب و عاشقیمونه 

همیشه کولم میکرد همش بیرون بودیم تو پذیرایی خونمون بدمینتون بازی میکردیم ساعت ۶صبح میرفتیم ساندویچ میخوردیم تا صبح فیلم نگاه میکردیم صبح میرفتیم آش میخریدیم بعد میخوابیدیم و خییییییلی چیزای خوب دیگه 

نمیدانم چه میخواهم بگویم غمی در استخوانم میگدازد..🎭

همه خاطرات شوهر من خوبه😊

همه خانواده م خونه مون دعوت بودن کلی ظرف بود میخواستند بشورن شوهرم نذاشت وقتی رفتن خودش همه رو شست😂

برای مهمونی خانواده خودش بهشون گفت ظرفا رو بشورید خانمم خسته ست😂

آخریش همین دیشب بود از بیرون اومدم خونه دیدم همه جا مرتب شده ظرفا شسته شده گاز تمیز شده بچه رو نگهداری کرده تازه بعدش شامم درست کرد غذای دخترمم بهش داد 😅

طرز بیان شما ویترین شعور شماست لطفا در انتخاب واژه ها دقت کنید 🌹🌸🌻🌼🌷