2777
2789

تو خیابون داشتیم با هم راه میرفتیم .اوایل ازدواجمون بود اصلا حواسش نبود کجاییم 😳.از شدت دوست داشتن سرمو بوسید .بعد هی این ور اون ورو نگاه میکرد ک مبادا کسی دیده باشه😁

همین جمعه که گذشت بدون هیچ مناسبتی گل خریده بود برام سورپرایز کرد گفتم به چه مناسبت گفت تشکر که ارام ...

خیلی خوبه که حرفای دلتو بهش زدی واقعا آفرین داری

ایشالا عشقتون تا ابد پایدار باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها خواهشا گزارش بزنید ممنونم عزیزان...ببخشید استارتر

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...

زیادن 😍

همیشه بعداز غذا تشکر میکنه حتما ب پسرمم میگه تشکر کن از مامانی

بعد میگه خدابرام حفظت کنه 😍

توجمع دوستا و اینا خیلی احتراممو نگه میداره وهواموداره

یه بارم لیوان تو دستم شکست تا2هفته کامل طرفا رو میشست حتی 1استکان نمیداشت بشورم 

غذتم میخواستم درست کنم کمکم میکرد ک اذیت نشم

انگشت دستم اندازه 2سانت زخم شده بود 

یه پروژه ای داشتم عقب مونده بودم باید صبح تحویل میدادم

با اینکه به شدت خسته بود تا خود صبح بیدار موند انجام داد ...۵ دقیقه هم نخوابید صبح هم رفت سر کار

😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 😍 الهی شکرت بخاطر همه چیز😘

جلو خانواده اش از حالت طبیعی بیشتر تحویلم میگیره هوامو داره 

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍