2777
2789
هر وقت تاپیک بدترین خاطره از شوهر زدین من رو تگ کنید 1000 صفحه یک نفره براتون مینویسم.آخه حرومزاده ت ...

😄😄😄وای اول نوشتت چقد باحال بود خندیدم.ان شاالله ادم شه دست از سر اذیت کردن تو برداره عزیزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوایل ازدواجم بود.۵۴ نفر مهمون داشتم.بعد شام مهمونام چون مسافر بودن همشون رفتن من موندم و کلی خستگی و کلی ظرف و خونه بهم ریخته از خستگی داشتم میمردم.یهو دختر عمم زنگ زد جیغ میزد نازی بیا دارم بیمارستان دردم گرفت دارم میمیرم.سریع لباس پوشیدم رفتم بیمارستان ۴ ساعت بعدش اومدم خونه.خونه کاملا مرتب همه ظرفا شسته😍😍😍😍

یک عدد ماما هستم🤗 تو حیطه کاری خودم به سوالاتون جواب میدم😍 لطفا در مورد اینکه چه قرصی بخورم سقط کنم ازم سوال نپرسین.چون جواب نمیدم.نمیخوام تو کشتن یه طفل بیگناه سهیم باشم.کاربر سال  ۸۸ هستم. از بس‌ گفتین عکست بزار ببینیم خسته شدم😑گذاشتم پروفایلم.خوبه؟😐 اونایی هم میگن عکس خودت نیست میتونم بازم عکس بزارم اصلا سلفی هم میزارم  واژینیسموسی ها بیاین پی وی

هر وقت مریض میشم گریه میکنه میگه فدات بشم طاقت مریضیتو ندارم

نمیزاره من جارو بزنم میگه کمرت درد میگیره 

مامانو رو خیلی دوست داره با دل و جون کاراش رو انجام میده میگه خودم نوکرشم

هر جا حرفا منو جایی به دردش میخوره حتی پیش رییسش دوست و همکار و فامیل میگه به قول خانمم

زیادن 😍 همیشه بعداز غذا تشکر میکنه حتما ب پسرمم میگه تشکر کن از مامانی بعد میگه خدابرام حفظت کنه ...

شما همونی ک ریپلای میشدی سر کارتخوان 😂😂😂

وای من چنروز اون تایپیکو میخونم حرصم گرفت

خدا بهتون صبر بده خوبه قفله وگرنه سیل ریپلای همچنان بپا بود