2777
2789
دقیقا محدودیت از چه نظر؟ ما زنان خیلی موفق شاغل داریم اگر از نطر شعلیه. اگر از نظر تحصیلات زنان خیلی ...

من نمیدونم چرا هر وقت بحث محدودیت میشه

ذهن یک سری میره سمت پوشش

البته که اون هم مسئله مهم و حل نشده ای هست

اما صحبت من چیز دیگه ایِ

من نمیدونم چرا هر وقت بحث محدودیت میشه ذهن یک سری میره سمت پوشش البته که اون هم مسئله مهم و حل نش ...

اگر با دقت بخونید من سه گزینه مطرح کردم و سوال پرسیدم. وقتی تاپیک میزنید واضح بگید منظورتون محدودیت از چه نظره تا ذهن هرکسی به سمتی نره.

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا راشکر دیگه فکر نکنم محدودیتی باشه ها

یعنی شما به عنوان یک خانم

نشده بخواید کاری انجام بدین که تو جوامع دیگه عادیِ

اما اینجا از ترس آبرو و قضاوت شدن یا تمسخر و محدودیت های قانون و جامعه ازش دست کشیده باشین

اصل پیشرفت جامعه بر پایه تحصیل و کسب علمه که تو ایران ازاده، وگرنه گیس و پاچه که نه نشونه تمدنه و نه ...

گیس و پاچه!!!!

اول اینکه اختیار تو انتخاب پوشش یک حق انسانی هست

ولی صحبت من اینجا در این مورد نیست

مقصود محدودیت های هست که فرهنگ ما و قوانین ما برای یک زن در نظر گرفته

اگر با دقت بخونید من سه گزینه مطرح کردم و سوال پرسیدم. وقتی تاپیک میزنید واضح بگید منظورتون محدودیت ...

شما میتونید چشماتون رو براحتی در مقابل این همه تبعیض قانونی و فرهنگی ببندید

ما زنها   از  زنها  می خوریم   و گرنه مردها  با ما کاری  ندارن  ...

دوست عزیز زنان علیه زنان که مسئله هست همیشه

اما میشه بفرمایید

مردی که توسط فلان و بهمان پر میشه و همسرش رو آزار میده چطور مقصر نیست؟؟؟؟ و چطور آقایون کاری به کار این مسائل ندارن

اصل پیشرفت جامعه بر پایه تحصیل و کسب علمه که تو ایران ازاده، وگرنه گیس و پاچه که نه نشونه تمدنه و نه ...

ضمن اینکه خوشحال میشم نظر شما رو در مورد

حق طلاق و قیومیت فرزندان،محدودیت های جنسیت برای اشتغال،چند همسری،سن ازدواج دختران(سیزده سال!) ،موافقت کتبی همسر برای خروج از کشور،قوانین عجیب ارث و.... بدونم

ضمن اینکه موارد بالا فقط موانع قانونی هستن

و صحبت از انچه تو فرهنگ ما رخ میده هم نشده

اگر با دقت بخونید من سه گزینه مطرح کردم و سوال پرسیدم. وقتی تاپیک میزنید واضح بگید منظورتون محدودیت ...

ضمن اینکه خوشحال میشم نظر شما رو در مورد

حق طلاق و قیومیت فرزندان،محدودیت های جنسیت برای اشتغال،چند همسری،سن ازدواج دختران(سیزده سال!) ،موافقت کتبی همسر برای خروج از کشور،قوانین عجیب ارث و.... بدونم

ضمن اینکه موارد بالا فقط موانع قانونی هستن

و صحبت از انچه تو فرهنگ ما رخ میده هم نشده

ضمن اینکه خوشحال میشم نظر شما رو در مورد حق طلاق و قیومیت فرزندان،محدودیت های جنسیت برای اشتغال،چند ...

حق طلاق رو خودت میتونی از همسرت بگیری 

بچه تا 7 سال با مادره 7سالم با پدر، بعد خودش تصمیم میگیره با کی زندگی کنه! هر کدوم از طرفین اگه مشکل اقتصادی ، اخلاقی و .... داشته باشن قانون بچه رو میگیره ، زن و مرد هم نداره

چند همسری هم تا زن اول راضی نباشه ازدواجی نباید رخ بده! وگرنه با زِنا فرقی نداره

طبق فرهنگ ایران، مردم از قدیم همینطوری ازدواج میکردن وگرنه قانون دست مردمه، این مردمن که قانون رو تعیین میکنن!

خروج از کشور هم شوهر می‌تونه اختیار رو دست خود زن قرار بده

ارث هم مثلا شوهرت برات پول بیشتری میاره! 

در کل این مردم هستن که با تعیین قانون باید شرایط و تغییر بدن!!! 

حق طلاق رو خودت میتونی از همسرت بگیری  بچه تا 7 سال با مادره 7سالم با پدر، بعد خودش تصمیم میگی ...

تو زیادی دلت خوشه ها یا عمدا محدودیت ها رو نادیده میگیری فعلا که بعد از طلاق بچه رو به پدر میدن نه به زن