2777
2789

محدود از چه نظر!؟

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا محدودیت از چه نظر؟ ما زنان خیلی موفق شاغل داریم اگر از نطر شعلیه. اگر از نظر تحصیلات زنان خیلی تحصیلکرده داریم. اما اگر منظور 4 تار مو بیرون گذاشته ، بذارین جامعه پیشرفت نکنه.(هرچند الان فقط اسم حجاب مونده، پوششهایی که بعضی خانمها دارن زنان اروپایی ندارند)

جامعه ما زمانی پیشرفتش متوقف شد که زنان به جای کار کردن رو ارزشهای انسانی خودشون و کسب رضایت خدا و مطالعه و تحصیل و وقت گداشتن برای تربیت فرزند و یاد دادن چهارچوب اخلاقی به فرزندانشون، همه فکر و ذکرشون شد آرایش و عمل زیبایی و الان هم کاشت ناخن و ... نتیجشم شد فرزندانی که هیچ خط قرمز اخلاقی قائل نشدند و دزدی و اختلاس و بی بند و باری و ....

زنی اگر همه فکر و ذکرش انسان خوب بودن و رضایت خدا باشه و براش تلاش کنه به جای غیبت و آرایش ظاهر و ... هیچ محدودیتی نداره. 

مِهرت اجازه داد كه مـــادر بخوانمت يا زهرا(س)❤لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان ارواحنا فداه صلوات بفرستید ممنونم🌸
محدود از چه نظر!؟

همین یه تاپیک اون ورتر سرش بحثِ

متاسفانه وقتی برای هر چیزی قبل از در نظر گرفتن فهم و تفکر و انسانیت، جنسیت در نظر گرفته میشه

محدودیت بوجود میاد 

همین یه تاپیک اون ورتر سرش بحثِ متاسفانه وقتی برای هر چیزی قبل از در نظر گرفتن فهم و تفکر و انسانیت ...

تا حد زیادی فرهنگ خانواده دخیله

خانواده دیدم دخترش رو به شدت محدود کرده از همه نطر

در مقابل کسانی هستن که به دختر و پسر به یک اندازه ازادی میدن

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .
یادش بخیر من میخواستم مهندسی هوا و فضا بخونم کلا ۵ تا زن میگرفت انم حتما ژن خوبای خودشون بودن  

این که تجربه خیلی هاست

جلو خیلی مشاغل نوشته میشه

جنسیت مورد نیاز : آقا

ما زنها   از  زنها  می خوریم  

و گرنه مردها  با ما کاری  ندارن 

مادر شوهر  

خواهر  شوهر 

همسرلمون  پر می کننن 

ما زنها  اگر هوای هم دیگه داشته باسیم  

زندگی این جوری نمیشه 

زنهای مملکت مون  در چار دیواری  اسیر  ن  

یا  به ازاد   اونها  هم