2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امتحان کردم گفت اعتبارت کافی نیست نداد

اسممو گیس سفید گذاشتم که بدونید کاربر جدید نیستم. کاربری قبلیمم نترکیده بنا به دلایلی دیگه نمیخوام ازش استفاده کنم. خلاصه در حد میتی کمان بهم احترام بگذارید

مفتی نیس

۱۵۹ تومنه

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 

سلام دوستان پیامکی تحت عنوان ۷۰گیگ اینترنت یکساله رایگان پخش شده توی فضای مجازی که کلاهبرداری هست لطفاً وارد نکنید (اگه پیامکی تحت عنوان رزرو بسته اومد با اولین شارژ اون بسته فعال میشه و سیم کارت های دائمی روی قبض براشون میاد)لطفاً وارد نکنید اگه کسی وارد کرد ستاره۱۰۰ستاره۱۸مربع رو شماره گیری کنه لغو بشه

[۱/۲۴،‏ ۲۱:۲۰] مریم ۲: سلام دوستان.. امروز یه کدی اومده در فضای مجازی که مبلغ 70 گیگ اینترنت همراه اول میده لطفا نزنین خصوصا کسانی که خط همراه اول دائمی دارن چون دقیقا مبلغ 173 هزار تومان میره روی قبضشون..

و اونایی که خط اعتباری همراه اول دارن میزنه و بسته فعلی دارن میشه رزرو و بعد بسته کد اجرا نمیشه چون نیاز به 173 هزار تومان داره..

با اپراتور همراه اولم صحبت کردم گفتن ما چنین طرحی 70 گیگ یکساله به مبلغ 15900 تومان نداریم و این خطای شبکه هست و طرحی که داریم بلند مدت هست و مبلغش 173 هزار تومان هست

واسه من زد رزرو شد واست بعد از اتمام بسته ات فعال میشه ولی فک نکنم آخه پس پولش چی ؟؟؟

❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی  ❤️

حالا کلاه برداریه یا چیه؟

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰
واسه من فعال شد

پول چقد در اومد؟

میدونم اینماه قراره مامان بشم😍مامان یه بچه سالم و خوشگل و تپلی😍خدا جووون از الان بگممممم شککررررت❤🌹دیدین گفتم اینماه مامان میشممم خدایا هزار مرتبه شکرت❤❤۹۸/۸/۸ بی بی چکم مثبت شد خداجووون قربونت بررمممم🌹🌹🌹خدایا بابت همچی ممنونم ۹۹/۴/۴ دخترم صحیح و سالم اومد بغلم🥰