2777
2789
واسه من زد رزرو شد واست بعد از اتمام بسته ات فعال میشه ولی فک نکنم آخه پس پولش چی ؟؟؟

بعدش برات پیام میاد بدلیل ناکافی بودن اعتبار بسته رزرو غیر فعال شد

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بالا مال همراه اوله ولی پولیه دیگه عین اون یکی بسته هاش

بابا این بدتره اگه خط طون دائمی باشه رزو میشه بعد از اتمام بسته ۱۷۶تومن میاد رو قبضتون این یعنی عین کلاهبرداری

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️
بعدش برات پیام میاد بدلیل ناکافی بودن اعتبار بسته رزرو غیر فعال شد

منم حدس زدم واسه همین زیاد بهش دل نبستم 😢😢😢

ولی کاش واقعی بشه و فعال بشه 😃😃😃

❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی  ❤️
واسه من فعال شد

یعنی الان استفاده میکنی ازش یا رزرو شده واست ؟

❤️ کارن عشق مامانشه خدا جونم مواظب جوجه کوچلوم باش هزار بار ممنونم بابت این فرشته دوستداشتنی و زیبایی که بهم بخشیدی  ❤️
ستاره صد ستاره ۶۴ ستاره ۳ ستاره ۴ مربع..اگر نداد جای ۳ و ۴ رو برعکس بزن دقیق یادم نیست...۱۵۰ تومن می ...

عزیزم اگه خط اعتباری باشه میشه توجه نکنی به اون مبلغ ولی اگه دائمی باشی میاد رو قبضت

تو زندگی ، هرروزی ک ، واسه دلت زندگی کردی ؛ بُردی....حتی اگ اشتباه کرده باشی...✌️