2777
2789
عنوان

خانومایی ک تو ماه اخر باردارین

92 بازدید | 15 پست

من هفته34هستم و هنوز تهوع دارم،عفونت ادراری،انقباض،کمردرد و بی خوابی کلافم کرده،دلم میخواد زودتر زایمان کنم دیگه تحمل ندارم،شما در چه حالین؟چطوری خودتونو سرگرم میکنین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم کمر درد بیچاره م کرده باعرض معذرت درد دنبالچه هم دارم تا الان نمازامو نشسته میخوندم الان دیگه نشسته هم سختمه بخدا،بی هوابی،تکرر ادرار دیگه به آخرش رسیدم😥😥😥😥😥

خدایا بنده هات بدجوری داغونم کردن.خودت منومیبینی چه روزای رو میگذرونم خودت به دلم آرامش بده خیلی محتاج آرامشم....1400/4/28

منم هنوز تهوع دارم

عفونت ادراری و از کجا فهمیدی؟

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
منم استفراغ صبگاهی دارم بدون استثنا دیمترون میخورم صبا من یه مشکل دیگه که دارم و زجر آوره ببخشید خلط ...

منم دارم😆فین فقط😕

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
وای خدا ینی یکی مثل من پیدا شد به نظرت بعد زایمان حل میشه این مورد فین منم فین میکنم ولی واقعا زجر آ ...

اره حل میشه نگران نباش

ک دارو بهت بده خوب بشی دیگه

نه بابا هیچی بهم نمیسازه واقعا بارداری مزخرفی داشتم فک کن تو تابستون از ساعت ۸ شب میخوابیدم که هیچی نفهمم روزی ۳۰ بار بالا میاوردم هر ۵ دیقه یه بار از تشنگی میمردم نمیتونستم آب بخورم چه روزایی داشتم وای بیمارستانم بستری شدم 

دخملم نفس