2777
2789
عنوان

اینا علامت عشقه ؟؟؟؟

1968 بازدید | 94 پست

سلام دوستای گل یکی از اساتیدم جوونه حدود ۴۰ تا ۴۳ سال خیلی بهم توجه میکنه سرکلاس مرتب بین درس و حرفاش نگاهم میکنه میخنده نه لبخند عادی با یه حالتی خاصی و اینکه زل میزنه تو چشمم (من چشمای خیلی زیبایی دارم همه میگن خیلیا بهم گفتن چشمات سگ داره و از این حرفا) خیلی بهم توجه میکنه سرکلاس باهام بحث میکنه و یه جورایی وقت کم باشه فقط به من اجازه بحث میده طولانی تر از تایم بحث، یا فقط موقع حرفاش منو مخاطب قرار میده ، یا بین کلاس بخواد بره استراحت کلاسامون پشت سرهمه وسایلاش جا میذاره میگه شما هستی سرکلاس وسایلام بذارم، خیلی ازم جلو دیگران تعریف میکنه ، یکبار رفتم اتاق دفتر داشت صبحانه میخورد کلی اصرار کرد گفت بیا بشین یه لقمه بامن بخور ، یا وقتی باهام حرف میزنه اسم خانوادگیم صدا میزنه بعد یه جور وانمود میکنه انگار اسمم یادش رفته میپرسه اسمت چیه، یا یکی از پسرا نام خانوادگیمون یکیه یکبار استاد اسم منو خوند اومد خوشمزگی کنه اون جواب داد بدش اومد گفت من اسم این خانوم گفتم شما چرا جواب میدی شما بعد از ایشون هستی یه جورایی انگار غیرتی شد.  یکبار مجبور شدم بهش پبام بدم بعدش رفتم عذر خواهی کردم گفتم بخاطر این شرایط مجبور شدم پیام دادم گفت اشکال نداره چرا خودتو معرفی نکردی بعدش دوباره برای انتخاب واحد بهش پیام دادم مشورت گرفتم گفت من اصلا پیام چک نمیکنم و جواب نمیدم چون شما بودی جواب دادم کاری داشتی تو واتساپ پیام بده وضعیت میذارم مرتب میاد میبینه و هروقت کاری داشتم پیام دادم سریع جواب داده حتی برای شهادت سردار ناراحت بودم کلی باهام حرف زد و دلداری داد یا اینکه به سختگیری و جدی بودن معروفه . تو نمرات خیلی کمکم کرد ۲۰ بهم داد چون مصادف شد با شهادت سردار و من خیلی حالم بد بود مطمئنم راحت ۴ نمره بهم ارفاق شده با اینکه اهل ارفاق نیست اصلا ، یا نرفتم سر کلاسش یکبار خواب موندم ساعت بعدش رفتم دیدم با یه حالتی ذوقی نگاهم کرد گفت نبودی گفتم خواب موندم گفت اشکال نداره منم یکبار خواب موندم بعد خاطره اش برام تعریف کرد گفت هیچ اشکالی نداره اگه خوابت اومد نیا بذار ساعت بعد بیا بنظر شما اینا علامت عشقه ؟ یا من حساس شدم اخه با هیچکس مثل من نیست حتی بچه هام متوجه شدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره احتمالا چهلم سردار یک دلداری بده و بعد سالشم بیاد جلو واسه خاستگاری

😂😂😂😂😂

تنهایی رو ترجیح میدهم به تن هایی که روح شان با دیگری ست ... تنهایی تقدیر من نیست ، ترجیح من است ! لطفا اگر نظر مخالف منو داری و میخوای جنجال به پا کنی ریپلای نکن 🙏 هر گونه توهینی گزارش زده میشه .

بنظرم فقط رو شما حساسه و نظرشو جلب کردی

با این چیزا نمیشه گفت این عشقه

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.