سلام دوستای گل یکی از اساتیدم جوونه حدود ۴۰ تا ۴۳ سال خیلی بهم توجه میکنه سرکلاس مرتب بین درس و حرفاش نگاهم میکنه میخنده نه لبخند عادی با یه حالتی خاصی و اینکه زل میزنه تو چشمم (من چشمای خیلی زیبایی دارم همه میگن خیلیا بهم گفتن چشمات سگ داره و از این حرفا) خیلی بهم توجه میکنه سرکلاس باهام بحث میکنه و یه جورایی وقت کم باشه فقط به من اجازه بحث میده طولانی تر از تایم بحث، یا فقط موقع حرفاش منو مخاطب قرار میده ، یا بین کلاس بخواد بره استراحت کلاسامون پشت سرهمه وسایلاش جا میذاره میگه شما هستی سرکلاس وسایلام بذارم، خیلی ازم جلو دیگران تعریف میکنه ، یکبار رفتم اتاق دفتر داشت صبحانه میخورد کلی اصرار کرد گفت بیا بشین یه لقمه بامن بخور ، یا وقتی باهام حرف میزنه اسم خانوادگیم صدا میزنه بعد یه جور وانمود میکنه انگار اسمم یادش رفته میپرسه اسمت چیه، یا یکی از پسرا نام خانوادگیمون یکیه یکبار استاد اسم منو خوند اومد خوشمزگی کنه اون جواب داد بدش اومد گفت من اسم این خانوم گفتم شما چرا جواب میدی شما بعد از ایشون هستی یه جورایی انگار غیرتی شد. یکبار مجبور شدم بهش پبام بدم بعدش رفتم عذر خواهی کردم گفتم بخاطر این شرایط مجبور شدم پیام دادم گفت اشکال نداره چرا خودتو معرفی نکردی بعدش دوباره برای انتخاب واحد بهش پیام دادم مشورت گرفتم گفت من اصلا پیام چک نمیکنم و جواب نمیدم چون شما بودی جواب دادم کاری داشتی تو واتساپ پیام بده وضعیت میذارم مرتب میاد میبینه و هروقت کاری داشتم پیام دادم سریع جواب داده حتی برای شهادت سردار ناراحت بودم کلی باهام حرف زد و دلداری داد یا اینکه به سختگیری و جدی بودن معروفه . تو نمرات خیلی کمکم کرد ۲۰ بهم داد چون مصادف شد با شهادت سردار و من خیلی حالم بد بود مطمئنم راحت ۴ نمره بهم ارفاق شده با اینکه اهل ارفاق نیست اصلا ، یا نرفتم سر کلاسش یکبار خواب موندم ساعت بعدش رفتم دیدم با یه حالتی ذوقی نگاهم کرد گفت نبودی گفتم خواب موندم گفت اشکال نداره منم یکبار خواب موندم بعد خاطره اش برام تعریف کرد گفت هیچ اشکالی نداره اگه خوابت اومد نیا بذار ساعت بعد بیا بنظر شما اینا علامت عشقه ؟ یا من حساس شدم اخه با هیچکس مثل من نیست حتی بچه هام متوجه شدن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
داغ دلمو تازه کردی با این تاپیکت😂😂آره ازت خوشش میاد. یاد دوران دانشجوییم افتادم با این تاپیکت. یه استاد جوون همدانی داشتم خیییلی بهم توجه میکرد وقتی میومد تو کلاس بجا اینکه بگه سلام، دید میزد منو پیدا کنه بعد سلام میکرد مینشست دیگه منو دیده بود تا آخر کلاس هم حواسش فقط به من بود همشم از من سوال میپرسید میگفت خانم فلانی جواب بده😂😂بچه ها میگفتن چرا همش اسم تورو میاره. موقع کنفرانس هم فقط من نمره کامل گرفتم کلی ازم تعریف کرد از کنفرانسم😂 یه روز میخواستم از کلاس برم بیرون گفت کجا؟ گفتم بیرون گفت میدونم کجا؟گفتم پشت در😂گفت پس کیفتو با خودت نبر😂منم بهم برخورد خییییلی بشر بهم توجه میکرد طفلک انگار ازم خوشش میومد
ادموند هیلاری اولین فاتح اورست پس از تلاش ناموفقش برای صعود رو به اورست گفت:برمیگردم فتحت میکنم تو یه کوهی و نمیتونی رشد کنی اما من یه آدمم و میتونم؛او در 1953 اورست را فتح کرد.
همین اسنادی که من گفتم یکبار اومدم سر جلسه هیچی ننوشتم بخدا اومدم نمره هارو تو سایت ببینم دید ...
من بهش پیام دادم با ترس و لرز گفتم استاد برگه ها رو تصحیح کردید چند شدم و گفتم ببخشید میدونم بد دادم گفت اره توقعم ۲۰ بود گفتم ببخشید حالا چند شدم گفت فردا برو توسایت نگاه کن دیدم داده ۲۰ بقول شما کلی ذوق کردم اصلا باورم نمیشد یه جورایی سوپرایزم کرد
شما خودت باش همین قدر مودب و مهربون ... احترامش هم نگهدار ... اگه نیته صادقانه ای داشته باشه بالاخره ...
بخدا من اینقدر سرسنگین میرم میام چادری ام هستم اصلا با هیچکس منظورم مرداس گرم نمیشم یا رفتار زننده ای فقط فکرم درس و بس ، اتفاقا چندین بار جلو همه گفته خانم فلانی یعنی من خیلی مذهبی خوش فکری هست
حتی یکی از دروس من باهاش داشتم ترم اول یه درس دیگه ام داشت بعد خیلی باسواده گفتم میشه بیام سر اون کلاساتونم اخه استاد خودمون هی نمیومد همش غیبت گفت تو باید سرکلاس من باشی اونجا مناسب تو نیست با یه حالت ذوقی گفت و هربار رفتم خوشحالیش پیدا بود ، یکبار سر کلاس حرفای سیاسی زد بعد گفت صدام داره ضبط میشه گوشی من رو میزش بود گفتم گوشی منه گفت پس حله