2777
2789
عنوان

اینا علامت عشقه ؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1968 بازدید | 94 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یکی از استادام‌ خیلی بهم‌ توجه میکرد جلوی جمع میگفت چقدر چشمات شرم داره 

همیشه منو ترانه جان صدا میزد 

کلی توجه میکرد همه بچه ها هی اذیت میکردن و میگفتن عاشقته 

ولی نیومد خواستگاری😂😂

داغ دلمو تازه کردی با این تاپیکت😂😂آره ازت خوشش میاد. یاد دوران دانشجوییم افتادم با این تاپیکت. یه استاد جوون همدانی داشتم خیییلی بهم توجه میکرد وقتی میومد تو کلاس بجا اینکه بگه سلام، دید میزد منو پیدا کنه بعد سلام میکرد مینشست دیگه منو دیده بود تا آخر کلاس هم حواسش فقط به من بود همشم از من سوال میپرسید میگفت خانم فلانی جواب بده😂😂بچه ها میگفتن چرا همش اسم تورو میاره.  موقع کنفرانس هم فقط من نمره کامل گرفتم کلی ازم تعریف کرد از کنفرانسم😂 یه روز میخواستم از کلاس برم بیرون گفت کجا؟ گفتم بیرون گفت میدونم کجا؟گفتم پشت در😂گفت پس کیفتو با خودت نبر😂منم بهم برخورد خییییلی بشر بهم توجه میکرد طفلک انگار ازم خوشش میومد

ادموند هیلاری اولین فاتح اورست پس از تلاش ناموفقش برای صعود رو به اورست گفت:برمیگردم فتحت میکنم تو یه کوهی و نمیتونی رشد کنی اما من یه آدمم و میتونم؛او در 1953 اورست را فتح کرد.
منم یکی از استادام‌ خیلی بهم‌ توجه میکرد جلوی جمع میگفت چقدر چشمات شرم داره  همیشه منو ترانه ج ...

نه من به نام خانوادگی صدا میزنه و رسمی صحبت و رفتار میکنه اما نگاهش و لبخند و زبان بدنش چیز دیگه ای میگه

داغ دلمو تازه کردی با این تاپیکت😂😂آره ازت خوشش میاد. یاد دوران دانشجوییم افتادم با این تاپیکت. یه ...

منم اون روز که خواب موندم کمفرانس داشتم نمره اش برام گذاشته بود 😐😐😐😐

نه من به نام خانوادگی صدا میزنه و رسمی صحبت و رفتار میکنه اما نگاهش و لبخند و زبان بدنش چیز دیگه ای ...

همین اسنادی که من گفتم یکبار اومدم سر جلسه هیچی ننوشتم بخدا 

اومدم نمره هارو تو سایت ببینم دیدم داده ۱۵ 

هنوز یادم میوفته ذوق میکنم 

همین اسنادی که من گفتم یکبار اومدم سر جلسه هیچی ننوشتم بخدا  اومدم نمره هارو تو سایت ببینم دید ...

من بهش پیام دادم با ترس و لرز گفتم استاد برگه ها رو تصحیح کردید چند شدم و گفتم ببخشید میدونم بد دادم گفت اره توقعم ۲۰ بود گفتم ببخشید حالا چند شدم گفت فردا برو توسایت نگاه کن دیدم داده ۲۰ بقول شما کلی ذوق کردم اصلا باورم نمیشد یه جورایی سوپرایزم کرد

شما خودت باش همین قدر مودب و مهربون ... احترامش هم نگهدار ... اگه نیته صادقانه ای داشته باشه بالاخره ...

بخدا من اینقدر سرسنگین میرم میام چادری ام هستم اصلا با هیچکس منظورم مرداس گرم نمیشم یا رفتار زننده ای فقط فکرم درس و بس ، اتفاقا چندین بار جلو همه گفته خانم فلانی یعنی من خیلی مذهبی خوش فکری هست 

آقا با این چیزی که الان گفتی حتمااااااا عاشقته 

حتی یکی از دروس من باهاش داشتم ترم اول یه درس دیگه ام داشت بعد خیلی باسواده گفتم میشه بیام سر اون کلاساتونم اخه استاد خودمون هی نمیومد همش غیبت گفت تو باید سرکلاس من باشی اونجا مناسب تو نیست با یه حالت ذوقی گفت و هربار رفتم خوشحالیش پیدا بود ، یکبار سر کلاس حرفای سیاسی زد بعد گفت صدام داره ضبط میشه گوشی من رو میزش بود گفتم گوشی منه گفت پس حله