2777
2789
عنوان

انگاری باردار نیستم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 34 پست
یجورایی خسته ام از انتظار... خدا همه رو از انتظار نجات بده و هر چی خیره برای همه اتفاق بیفته. ممنون ...

الهی آمین. من کاملا میفهممت ولی خدا، خوب خداییه. تو همه این انتظارا هم حکمتی هست. من حدود ۲ سال انتظار کشیدم و بعد خدا بهم نی نی داد، ناامید نباش ان شاءلله همین ماه بارداری🤲🏻

دوستای گلم لطفا در مورد کمک ها و سوالاتی که میپرسم خدا رو در نظر بگیرید و بعد بهم جواب بدید... برام مهمه که راهی که جلوی پام میزارید رضایت خدارو در پی داشته باشه... ممنونم❤
چرا خیلی ولی چون اقدان درستی نداشتم ماه اخر اصلا فکر نمیکردم گرفته باشه از این بابت منتظر بارداری نب ...

آهان...

منم اینجوری ام اقدامم اونجوری نیست که دکترا سفارش می کنن. یک شب در میون و ....

شوهرم که میاد خسته اس و معمولا فرصتش نیست. 

ولی تو روزای دوره ام دارم ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی آمین. من کاملا میفهممت ولی خدا، خوب خداییه. تو همه این انتظارا هم حکمتی هست. من حدود ۲ سال انتظ ...

عزیزم...دو سال انتظار... اگه قراره انقدر انتظار بکشم ان شاءا... بهم صبرش و بده خدا

آهان... منم اینجوری ام اقدامم اونجوری نیست که دکترا سفارش می کنن. یک شب در میون و .... شوهرم که می ...

واسه منم اینطوری میشد ک همسرم خسته بود یا میرفتیم مهمونی خلاصه اصلا جور در نمیومد 

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️
عزیزم...دو سال انتظار... اگه قراره انقدر انتظار بکشم ان شاءا... بهم صبرش و بده خدا

عزیزم ان شاءلله برای شما این اتفاق نمیفته و همین روزا باردار میشی، به این فکر نکن که قراره طول بکشه، فقط به این فکر کن که همین روزا قراره مامان بشی تا جذبش کنی

دوستای گلم لطفا در مورد کمک ها و سوالاتی که میپرسم خدا رو در نظر بگیرید و بعد بهم جواب بدید... برام مهمه که راهی که جلوی پام میزارید رضایت خدارو در پی داشته باشه... ممنونم❤
عزیزم ان شاءلله برای شما این اتفاق نمیفته و همین روزا باردار میشی، به این فکر نکن که قراره طول بکشه، ...

باورت نمیشه که من چقدر به این چیزا فکر می کنم...

تا الان کلی سیسمونی خریدم 

اینکه چجوری به مامانم بگم... چیکار کنم...

همش میگم این ماه هستم...

ولی نشدم و ضدحال می خوردم

آهان... منم سینه هام کیستیکه فیبروآدنومم دارم  ولی همش حس می کنم بارداری می تونه حالم و بهتر ...

انشالله ک این ماه تیکر بارداری میزنین

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️
باورت نمیشه که من چقدر به این چیزا فکر می کنم... تا الان کلی سیسمونی خریدم  اینکه چجوری به ما ...

میفهمم چی میگی ولی اینطوری هم استرستو زیاد میکنی، میدونم که نمیشه بهش فکر نکنی خلاصه موقع اقدام فکر آدم میره به سمتش ولی به نظر منم خودتو مشغول کن که حداقل کمتر بهش فکر کنی، کلاسی چیزی برو

میفهمم چی میگی ولی اینطوری هم استرستو زیاد میکنی، میدونم که نمیشه بهش فکر نکنی خلاصه موقع اقدام فکر ...

سعی می کنم بازم... 

من معلمم و نصف روز سر کلاس 

ولی گاهی حتی تو مدرسه هم یادش میفتم...

خدا به هر کس دوست داره ، این نعمت ِ بزرگ و عطا کنه البته اگر خیره چون فقط خودشه که مصلحت مونو می دونه