2777
2789
عنوان

انگاری باردار نیستم😔

247 بازدید | 34 پست

چندماهه که تو اقدامم و هر ماه علائم متفاوتی دارم.

این ماه از ۱۰ روز قبل از پریود تخمدانام درد گرفته بود...

گفتم شاید باردارم. تاپیک زده بودم و خیلیا گفتن درد تخمدان داشتن و باردار بودن...

ولی من امشب حال و هوای پریود دارم😢

الکی الکی گریه می کردم

ماهه پیش دقیقا الکی گریه می کردم و صبحش پری شدم😭😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری بیخیال باشم؟

نمیدونم خودتو مشغول کار کن اصلا ب علائم توجه نکن سعی کن خیلی مشغول بشی شبا از خستگی خوابت ببره ک فکرو خیال نیاد سراغت

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️
توجه نکن بیخیال باشاون موقعس ک بارداری

من استرس ندارم 

ولی کنجکاوم

و نزدیک موعدم که میشه این حس انتظار بیشتر میشه

یعنی شما باوجود اینکه تو اقدام بودید کنجکاو نبودید که ببینید چه خبره؟

عزیزم چندماه اقدام که جای نگرانی نداره. پس گریه نکن. ان شاءلله به زودی مامانی میشی

دوستای گلم لطفا در مورد کمک ها و سوالاتی که میپرسم خدا رو در نظر بگیرید و بعد بهم جواب بدید... برام مهمه که راهی که جلوی پام میزارید رضایت خدارو در پی داشته باشه... ممنونم❤
من استرس ندارم  ولی کنجکاوم و نزدیک موعدم که میشه این حس انتظار بیشتر میشه یعنی شما باوجود ا ...

چرا طبیعیه که کنجکاوی فقط غصه نخور 

دوستای گلم لطفا در مورد کمک ها و سوالاتی که میپرسم خدا رو در نظر بگیرید و بعد بهم جواب بدید... برام مهمه که راهی که جلوی پام میزارید رضایت خدارو در پی داشته باشه... ممنونم❤
عزیزم چندماه اقدام که جای نگرانی نداره. پس گریه نکن. ان شاءلله به زودی مامانی میشی

یجورایی خسته ام از انتظار...

خدا همه رو از انتظار نجات بده و هر چی خیره برای همه اتفاق بیفته. ممنون ازت

من دقیقآ ماهی که بیخیال بودم باردار شدم

یعنی اصلا کنجکاو نبودی ببینی بارداری یا نه؟

چجوری بیخیال بودید؟

آخه من مثل چندماهه پیش استرس ندارم 

ولی کنجکاو و خسته از انتظار همچنان هستم...

من استرس ندارم  ولی کنجکاوم و نزدیک موعدم که میشه این حس انتظار بیشتر میشه یعنی شما باوجود ا ...

چرا خیلی ولی چون اقدان درستی نداشتم ماه اخر اصلا فکر نمیکردم گرفته باشه از این بابت منتظر بارداری نبودم

میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️
یعنی اصلا کنجکاو نبودی ببینی بارداری یا نه؟ چجوری بیخیال بودید؟ آخه من مثل چندماهه پیش استرس ند ...

زیر گردنم یه غده چربی زده بود واسه همین اون ماه بیخیال بودم

خدایا پسرخوشگلمو همسر مهربونمو به تو سپردم خودت مواظبشون باش  ❤❤❤