2777
2789
عنوان

اطرافیانتون تو بارداری کمکتون میکنن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 293 بازدید | 42 پست
بچه ها منم خاهرم بارداره ۸ماهشه بنظرتون چجوری میتونم کمکش کنم تجربه ای ندارم

کارهای خونه و

غذا پختن واقعا خودش مسئله ی بزرگیه مخصوصا یکی مثل من بد ویار باشه

این نیز بگذرد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارهای خونه و غذا پختن واقعا خودش مسئله ی بزرگیه مخصوصا یکی مثل من بد ویار باشه

عزیزم کاش من پیشت بودم کمکت میکردم.

نگفتم؟صبر کن!فصل بهاران میرسد روزی؟ به سر دوران سرمای زمستان میرسد روزی؟نگفتم؟ نوبت صوت هَزاران میرسد روزی؟تو میگفتی که تاریکی چرا پایان نمی گیرد نگفتم؟صبرکن این شب به پایان می رسد روزی؟نگفتم؟غم مخور دست جهالت گر خمی بشکست؟تحمل کن خدای کوزه سازان میرسد روزی؟تو میگفتی عشق بنیاد میخوران براندازد نگفتم وقت بدمستی مستان میرسد روزی؟به یادت هست میگفتی که درمانی ندارد عشق؟نگفتم دردها آخر به درمان میرسد روزی؟پیام رند شیرازی به گوشت بارها خواندم که میگفت عاقبت یوسف به کنعان میرسد روزی؟بیا جلاد را بر دار آزادی تماشا کن نگفتم من زمان دادن جان میرسد روزی؟

تو خونه تنهام کارام خودم انجام میدم ولی خیلی روزا اشپزی نمیکنم مامانم میفرسته برام... دستش رو میبوسم 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

دو ماهمه بدجور حالت تهوع دارم فقط شوهرم کمکم میکنه برام صلوات بفرستید حالم خوب بشه به حدی سخته که گر ...

منم دوماهگیم همین طور بودم طوری که دکترم گفت اگه همین طور بمونی باید بستری بشی

این نیز بگذرد...

منم هیچ کی 

تازه مادرشوهرم داره میترکه حتی از اون موقع که فهمیده نه خودش نه دختراش حالی ازم نپرسیدن

البته می‌دونم همش از حسادته

آرزوی سلامتی،عاقبت بخیری،ثروت،فرزند سالم و صالح،عافیت برای هممممه ،💙💚💛🧡
منم دوماهگیم همین طور بودم طوری که دکترم گفت اگه همین طور بمونی باید بستری بشی

کی خوب شدی ؟ خوشبحالت واسه تو تموم شد دارم میمیرم انگار حالم خیلی بد میشه 

شماره معکوسه لطفا سوال نفرمایید 
اگه نزدیکشی هرروز پیشش برو کاراشو بکن غذا بپز براش ببر 

نزدیکش نیستم خو😥

نگفتم؟صبر کن!فصل بهاران میرسد روزی؟ به سر دوران سرمای زمستان میرسد روزی؟نگفتم؟ نوبت صوت هَزاران میرسد روزی؟تو میگفتی که تاریکی چرا پایان نمی گیرد نگفتم؟صبرکن این شب به پایان می رسد روزی؟نگفتم؟غم مخور دست جهالت گر خمی بشکست؟تحمل کن خدای کوزه سازان میرسد روزی؟تو میگفتی عشق بنیاد میخوران براندازد نگفتم وقت بدمستی مستان میرسد روزی؟به یادت هست میگفتی که درمانی ندارد عشق؟نگفتم دردها آخر به درمان میرسد روزی؟پیام رند شیرازی به گوشت بارها خواندم که میگفت عاقبت یوسف به کنعان میرسد روزی؟بیا جلاد را بر دار آزادی تماشا کن نگفتم من زمان دادن جان میرسد روزی؟

سر بچه ی اولم خودشوت رو دعوت میکردن بعد فقط ظرف میشتن..مشکلی نداشتم...

ولی وقتی نقل مکان کردیم نه مادر شوهر نه خواهر شوهرم حتی یه تعارف نزدن بیان کمک باردارم بودم...

بچه ی دوم استراحت مطلق بودم می اومدن مهمان هم نی اوردن کمکمم نمیکردن..

کی خوب شدی ؟ خوشبحالت واسه تو تموم شد دارم میمیرم انگار حالم خیلی بد میشه 

من الان ۱۳ هفته ام اما هنوزم حالت تهوع دارم اما از قبلم خیلی بهترم. کاری جز صبر و مدارا از دست ادم برنمیاد. باید بگذره

این نیز بگذرد...

من باردارم سرکارم هستم🙄

یک عدد ماما هستم🤗 تو حیطه کاری خودم به سوالاتون جواب میدم😍 لطفا در مورد اینکه چه قرصی بخورم سقط کنم ازم سوال نپرسین.چون جواب نمیدم.نمیخوام تو کشتن یه طفل بیگناه سهیم باشم.کاربر سال  ۸۸ هستم. از بس‌ گفتین عکست بزار ببینیم خسته شدم😑گذاشتم پروفایلم.خوبه؟😐 اونایی هم میگن عکس خودت نیست میتونم بازم عکس بزارم اصلا سلفی هم میزارم  واژینیسموسی ها بیاین پی وی

منم مامان میاد خونم بچه اولم  نگه میداره یا غذا میفرسته روزایی که سر کارم شیفتم. خدا خیرش بده دیگه خونواده شوهر نباید ادم توقع داشته باشه حالا بیان کمکم بدن چقدر باید تشکر کنی. زیر  منت باشی . بعدم ادم روش نمیشخ بگه مادرشوهر بی زحمت این کارو انجام بده😌