2777
2789

سلام دخترای مامان. سلام پسرای مامان.  سلام دختر قشنگ مادر سلام پسر قند و نباتم. 

امروز ده روز میگذره  که شما چهارتا اومدید   تو وجودم. نمیدونم قراره چنتا باشید نمیدونم قراره دختر بشید یا پسر. هر چی هستین یه تیکه از وجود مادرید.  پنج روز دیگه آزمایش میدم .  میدونین که  ده روز دیگه تولد مامانه  با اومدنتون  دهمین سال انتظار مامان و  تو تولدش قشنگ ترین خاطره کنید.  

مادر دیگه طاقت دوری شمارو نداره  بابا هم همینطور  دیشب که باهاتون حرف میزد شنیدید   تو این ده سال زندگی اولین باره که میاد میشینه کنار شکمم میگه دوس دارم ببینم چه جوری قراره لگد بزنن. دوس دارم ببینم طعم پدر شدن چه جوریه. صداشو شنیدین؟  از خدای مهربون   با قلب پاکتون بخواین  شمارو به ما ببخشه💓 قول میدم براتون بهترین مادر دنیا بشم. قول میدم  تا جون دارم   از تموم جونم براتون  مایه بزارم  تا خوشبختتون کنم. عزیزای دل من منتظرتونم بغض بد جوری راه گلومو بسته قرارمون  پنج روز دیگه...... 

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله مثبته شماهم برامن دعا کن ❤❤

ان شالله عزیز دلم😘😘😘

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
ای جان خدا حفظشون کنه 

💓💓💓

ان شالله به حق علی اکبر و علی اصغر دامنت سبز بشه...

ممنون عزیز دلم💓💓

ای جانم خدا برات حفظش کنه و 9 ماه به سلامت به سر کنی😍😍😍😍😘😘😘

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
ای جانم خدا برات حفظش کنه و 9 ماه به سلامت به سر کنی😍😍😍😍😘😘😘

ممنون عزیز دلم به امید خدا💓💓

چندسال ازدواج کردی؟؟چندسالته عزیزم💜💗

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
آخخخخ ایشالا ۴ تاش تودلت بمونن تا ۹ماه😍😍😍😍منم منتظرنینی ام

ممنون عزیز دلم ان شالله به زودی   مادر بشی گلم 💓😘😘

چندسال ازدواج کردی؟؟چندسالته عزیزم💜💗

ده ساله     ۳۱ سالمه

ان شاالله ک مثبت

به امید خدا، 😘💞💓💓