2777
2789
عنوان

💝روز دهم انتقال جنین پنجم بهمن نود و هشت. 💝

| مشاهده متن کامل بحث + 6953 بازدید | 61 پست
چرا شوهرم  کلی امپول زد بعد عمل ولی تغیری نکرد   دیگه دکتر گفت  فقط ای وی اف

شوهرمن یکساله انواع واقسام قرص وکپسول ها رو خورد ولی یکماه پیش آزمایش داد جالب نبود دکترنامه داد برای آی وی اف گفت وقتتون رو تلف نکنید شما کجا انجام دادید چقد هزینه دادید

عشق ابدی من همسرم
چراعزیزم مشکل چیه

همسرم نطفش ضعیف بود یعنی آزو اسپرمی بود جنینا تا یه مدت تو رحم سقط میشدن...از رشد میفتادن حالا همسرم خیلی خوب شده اسپرمش یعنی معجزه شد فک کنم فقط حرکتش ضعیفه که گفتن میتونی طبیعی باردار شی اما خودم متاسفانه تخمکامpco هستن الان 2ماهه که پریودیم نامنظم شده

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکم در اومد😢 من باردارم دست گذاشتم رو شکمم و از ته قلبم خواستم اینبار مادر بشی. من خودم یه تجربه خیلی تلخ دارم از بارداری ناموفق قبلیم بدجور دلم شکست

📿 ➡️ این تسبیح منه مخصوص وقتایی که میام نی نی سایت 😐
نمیدونم چند بود     از بس شلوغ بود یادم رف بپرسم  ولی گفت جنینات  خوبن  ...

انشالله که بارداری من برج 7که انتقال اخرم 3 تا جنین بلاست بود اصلا اصلا میگفتم نمیگیره چون میدونستم واقعا نمیگیره به خاطر مشگل شوهرم اتفاقی روز پنجم انتقالم تستم یه هاله انداخت روز 7 هم پررنگ تر شد روز 12 انتقالم بتا 750 بود و روز 18 انتقالم افتادم رو خونریزی رفتم بیمارستان گفتن به 3هفته میخوره هر 3تا کیسه جنینم تشکیل شده بود یعنی روز انتقالم هر3 لانه گزینی کرده بودن...انشالله به حق علی(ع) نی نیای نازت روز اول جای خودشون وا کردن و تا 9ماه به سلامت حملشون کنی😍😍😘

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

من یه چیزی برام سواله مگه توآی وی اف ومیکرو با کیفیت ترین وبهترین اسپرم رو جدا نمیکنن پس چرا الان این خانم گفتن اسپرم شوهرشون ضعیف بودن درصورتی که اونا قویترین رو جداکردن

عشق ابدی من همسرم
من یه چیزی برام سواله مگه توآی وی اف ومیکرو با کیفیت ترین وبهترین اسپرم رو جدا نمیکنن پس چرا الان ای ...

خب من مشکلش رو گفتم  دیگه   طبیعی باردار نمیشم     

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
انشالله که بارداری من برج 7که انتقال اخرم 3 تا جنین بلاست بود اصلا اصلا میگفتم نمیگیره چون میدونستم ...

ممنون عزیز دلم   الهی امین  من روز ششم   لک قهوه ای شدم   بعدش قطع شد   تا الانم هیچ علائمی ندارم

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
اشکم در اومد😢 من باردارم دست گذاشتم رو شکمم و از ته قلبم خواستم اینبار مادر بشی. من خودم یه تجربه خ ...

ممنون عزیز دلم😍😍😘😘😘 ان شالله نی نی رو سالم بغل بگیری😘😘

ممنون عزیز دلم   الهی امین  من روز ششم   لک قهوه ای شدم   بعدش قط ...

ای جانم..😍😍😍 انشالله که بارداری دلم روشنه😘😘😍💜💗

شوهرمن یکساله انواع واقسام قرص وکپسول ها رو خورد ولی یکماه پیش آزمایش داد جالب نبود دکترنامه داد برا ...

من هرمزگان    خصوصی بود زیاد شد برام تا الان نزدیک۱۷ البته کمتر از اینها ما خرجمون زیاد شد

ای جانم..😍😍😍 انشالله که بارداری دلم روشنه😘😘😍💜💗

به امید خدا    خدا از دهنت بشنوه😘😘😘😘

خبلی حالم بد شد کلی گریه کردم چقد خوب و با احساس نوشتید.الانم همبن جوری اشکام داره میریزه .از خدا میخوام انشالله تو همین ماه مامان بشی .توکل به خدا انشالله این ماه مثبت .

هر چی آرزوی خوبه مال تو ...
خبلی حالم بد شد کلی گریه کردم چقد خوب و با احساس نوشتید.الانم همبن جوری اشکام داره میریزه .از خدا می ...

فدای دلت عزیزم   اره دلم گرفته بود  ببخشید ناراحتت کردم  مرسی قربونت برم 😘😘😘