2777
2789

اول از همه اینکه مشاور نگیرید نمیگم خیلی بده ولی به حاشیه میرید، خودتون بهتر میتونید برنامه بریزید تا اینکه یه برنامه از پیش تعیین شده یه نفر دیگه رو اجرا کنید اصلا نیازی به برنامه ریختن نیس، این لحظه هر درسی دوست داشتی همونو بخون خود به خود میوفتی رو روال،اینکه نمیتونی اینکارو بکنی یعنی اعتماد به نفس نداری، به خودتون اعتماد کنید
دوم اینکه فیلم دیدن خوبه ولی نه برای همه درسا خیلی تایمتون هدر میده،فقط برای درسای که واقعا مشکل داری فیلم نگاه کن
سوم اینکه یه منبع جمع و جور بخونید ولی بیشتر آزمون بزنید؛ آزمون‌های آزمایشی مشهورِ قدیمی نه اینا که جدید اومدن اینا اصلا استاندارد نیستن اون قدیمیا هم بعضی جاها اشتباه دارن ولی باز خیلی بهتر از این جدیدان. کلا به جای اینکه کتاب یک طراح رو بخونید بهتره آزمونای زیاد حل کنید تا با دیدگاه طراحای مختلف آشنا بشید
چهارم اینکه تا میتونید سوالای کنکورو حل کنید اگه چند بارم شد اشکال نداره،هر چی بیشتر سوالارو حل کنید ناخوداگاهتون بیشتر با سبک سوالا و نکات کنکور آشنا میشه نگید بمونه برای ماه آخر
پنجم صبر نکنید که همه چی کامل بشه تا شروع کنید درس خوندن؛ وقتی اتاقتون نامرتبه وقتی جزوه هاتون کامل نیس وقتی نامرتب و سردرگمی همونموقع وقت شروعه، کمالگرایی رو بذارید کنار چون هیچوقت همه چی بر وفق مراد نیست اگه بخوای صبر کنی روزش برسه، چشم باز میکنی میبینی یک ماه مونده به کنکور
اگرم خواستید مشاوره بگیرید اشکال نداره ولی اگه پول مشاوره ندارید استرس نگیرید که بقیه ازتون زدن جلو اصلا به این چیزا نیس. اگه چیز دیگه‌ای یادم اومد تو کامنتا میگم

مرسی عزیزم ❤️

اگه هزینه آزمون نداشته باشیم چطوری آزمون بدیم؟

امروز هوتن ام کاملا شکیبا 💚 متولد اولین روز از اولین ماه سال 🦋   خدایا بهمون آرامشی بده از جنس خودت 💜🥰 دبیر آینده دانشگاه فرهنگیان 🩷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چی بپرسم 

من امسال دوازدهم بودم 

یه جاهایی خیلی کم گذاشتم واقعا

حدود ۶ ماه درست و حسابی خوندم

رتبم شده حدود ۳۷۰۰

الان بنظرتون پشت بمونم؟

حس میکنم خیلی جای پیشرفت دارم

کاربری دست دو نفر هستش:)🤍