2777
2789

بچه ها سلام كيا اي و اف كردن مثبت شده كيا اتقال دادن علامتشون چيا هست و روز چندمن اونايي كه آي وي اف كردن ياتازه انتقال دادن بيان يه كم حرف بزنيم

دارو چی استفاده میکنی گلم؟ 

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
دارو چی استفاده میکنی گلم؟ 

من الان روز ١١ انتقالم هر ١٢ ساعت دوتا استراديول ، هر ٨ ساعت فرنوژست( پروژسترون) ، دو سه روز لك ديدم كه هر ١٠ ساعت يه دونه دوفاستون استفاده ميكنم الان لكم قطع شده ولي بازم استفاده ميكنم ، اسپرين يه دونه در روز ،متفورمين( گلوكوفاژ)، فوليك اسيد يه دونه، به جاي قرص ويتامين c يه ليوان اب پرتقال! چند روز ي بود لك داشتم با دلدرداي مثل پريودي كمتر ولي خوب شد ١٠ بهمن هم بايد برم ازمايش بدم ٣ تا جنين برام گذاشتن دومين اي وي اف هست! اينم توضيحات كامل😝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان روز ١١ انتقالم هر ١٢ ساعت دوتا استراديول ، هر ٨ ساعت فرنوژست( پروژسترون) ، دو سه روز لك ديدم ...

فدات عزیزم ان شالله که مثبتی منم   روز یازده هستم     روز ششم لک دیدم دکترم گفت  آ اس آ رو قطع کنم         هر دوازده ساعت شیاف پروژسترون دارم     روزی یکی امپول انوکساپارین و قرص استرادیول هم میخورم         

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
فدات عزیزم ان شالله که مثبتی منم   روز یازده هستم     روز ششم لک دیدم دکترم ...

ايشالا خبراي خوش بشنويم عزيزم چندتا جنين انتقال دادي؟ به شما گفتن كي ازمايش بدي؟ 

ايشالا خبراي خوش بشنويم عزيزم چندتا جنين انتقال دادي؟ به شما گفتن كي ازمايش بدي؟ 

قربونت گلم به من گفتن  روز ۱۴ ولی منم ۱۵ میرم            من چهارتا    

قربونت گلم به من گفتن  روز ۱۴ ولی منم ۱۵ میرم            من چهارت ...

به سلامتي عزيزم ايشالا هر دوتامون به هم خبراي خوش بديم اگر دوست داشتي بهم خبر بده اينجا ،به اميد لطف خداي مهربون 

به سلامتي عزيزم ايشالا هر دوتامون به هم خبراي خوش بديم اگر دوست داشتي بهم خبر بده اينجا ،به اميد لطف ...

ان شالله گلم😍😘😘😘حتما

چي شد عزيزم شما مثبت شدي؟؟؟ من منفي شدم ! يعني بتا صفر شد! ولي هنوز پريود نشدم!

نه عزیزم منم  پریود شدم      ان شالله که خیره برای هردومون  داروهاتو قطع کردی؟    من وقتی قطع کردم دو روز بعدش شدم

نه عزیزم منم  پریود شدم      ان شالله که خیره برای هردومون  داروهاتو قطع کر ...

اي بابا ناراحت شدم ايشالا خير باشه!من قطع كردم هنوز نشدم از اين متعجبم! سري قبل دوروز بعد شدم اما الان نه 

نه عزیزم منم  پریود شدم      ان شالله که خیره برای هردومون  داروهاتو قطع کر ...

شما بار چندمي؟؟ جنين داري؟؟ من بار دومم جنين هم ندارم!! ميگم اونايي كه شكست ميخورن شايد مشكل انعقادي يا ايمني داشته باشن! ميخوام اين سري بگم دكتر بنويسه اين ازمايشو! 

شما بار چندمي؟؟ جنين داري؟؟ من بار دومم جنين هم ندارم!! ميگم اونايي كه شكست ميخورن شايد مشكل انعقادي ...

من اولین بارم  بود  ولی  احتمالا به دکترم میگم همچین ازمایش برام بنویسه چون   الان جنین فریز دارم بازاگه ای وی اف دومم منفی بشه دیگه پولی ندارم برای تخمک کشی دوباره😔 نمیدونم شاید دکترا بی وجدان شدن براشون مهم نیس   که مثبت بشه یا نه   فقط پول بگیرن  همین   

من اولین بارم  بود  ولی  احتمالا به دکترم میگم همچین ازمایش برام بنویسه چون  &nb ...

كجا انجام دادي عزيزم!؟ خب خدارو شكر جنين داري! من بايد از اول شروع كنم ! من اين سري خيلي اميد داشتم امازنشد ٥ تا داشتم ولي سه تا گذاشتن گفتن ديگه نداري!! گفتن جنينات خوبه همهرچيزو رعايت كردم اما نشد! من خوندم توو نت طا مشكل از جنين كه يه ازمايش جديدي هست ولي گرون قبل از انتقال از جنين ميگيرن ژنتيكيه! مشكل ديگه هم مربوط به مادر ممكنه مشكل انعقادي يا ايمني داشته باشه ! چون جنين نيمي از پدر و نيمي از مادر بنابراين چون يه جسم خارجي وارد بدن ميشه ممكنه رحم اون و نپذيره مثل كليه پيوندي كه ممكنه بدن ردش كنه! ممكنه ايمني بدن مادر جووي باشه كه تهاجم كنه به جنين و اون و نپذيره! حتما منم ميخوام انجام بدم فقط فكر كنم هزينه اش بالاست حالا بايد بپرسم!! خيلي ها اينجوري بودن درست شده با دارو!! واسه من چون ميدن مركز مهديه خيلي گرون نشد البته دارو ها گرونه! واسه من پانكچر با فريز شد كمتر از ٥٠٠ هزار تومان انتقالم شد ٦٠ هزار تومان دفترچه تامين اجتماعي هم دارم  فقط بديش اينه الان جنين ندارم و بايد از اول اين پروسه رو برم عيدم كه پيش رو و تعطيل دلم ميخواست زود دوباره شروع كنم صبرم تموم شده😢🥺😭