2777
2789

یعنی هر دختریو دیدم که تو ناز و نعمت و عزیز کرده بزرگ شده بوده تو خونشون دقت کردم دیدم ازدواج که کرده خوشبخت تر هم شده چون اعتماد به نفس بالایی دارن نمیزارن شوهر یا خانواده شوهر از گل کوچیک تر بهشون بگن پدراشون هم به شدت حمایتشون میکنن 

کاش همه خانواده ها برا دختراشون همینجوری باشن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله خیلی موثره

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

انتخاب اول خیلی مهمه ،.. اون وقتی که ادم برای سیاست زندگی متاهلی و تربیت شوهر خانواده اش میذاره برای تحقیق کردن بذاره برد کرده 

تو نمی‌فهمی، توروالد. من نه تنها یک همسر یا یک مادر نبودم، بلکه تنها یک عروسک بودم. تو مرا در خانه‌ات به بازی گرفتی، درست همان‌طور که من عروسک‌هایم را به بازی می‌گرفتم. حالا باید خودم را پیدا کنم. باید خودم را از نو بسازم. من باید به عنوان یک انسان زندگی کنم، نه یک عروسک

هزار درصد درسته

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را

مامان من برعکس...

دانشجو بود لباساشو پدربزرگم اتو میکرد

قبل ازدواج نه ظرف شسته بود نه لباس نه کار خونه نه غذا

هیچییییی

خودشون دوتا بچه ان

خونه شوهر چندینننن راس گوسفند

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

خب معلومه چون انتخاب های اگاهانه دارن بنظز شما دختری ک کودک همسرش میکنن یا فراری از خونه فقط دنبال ازدواجه مورد مناسب گیرش میاد؟نه قطعا و ب هر داغونی بله میگه طبیعتا و از چاله تو چاه مرد هم میفهمه این گرفتاره ضعف میگیره ازش