پسرم لباس شویی روشن بود رفته کلیداشو زده الان خشک نمی کنه رو یه تایم هم مونده تکون نمی خوره ساعت شم میزاره بالای ساعت ش ممیز می خوره اگه سر در نیارین کمک کنین لطفا الان عکساشم می زارم
😍😍فکر شو بکن! یهروز به خودت بگی تونستم 😍اونروز بهتریـــن روزدنــیاســـت❤️ همون طور که شادی ها رفتن یه روزی غم هاهم میگذره آنچنان نماند و اینچنین نخواهد ماند به امید روزی چشمم به امضام بخوره بگم دیدی گذشت 😍😍
در لباسشویی قفل شده؟خاموش کن لباسشویی رو بزار رو کمترین زمان شست و شو و بزار خالی کار کنه درست میشه
وقتی میخاستم عضو شم هر اسمی میزدم قبول نمیکرد دخترمم شدیدا مریض بود و بدنش عفونت کرده بود منم حرصم گرفت این اسمو گذاشتم منتظر بودم دوباره قبول نکنه که از شانسم قبول کرد. گفتم بنویسم همه در جریان باشن
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
لباس شویی را از برق در بیار بعد دوباره بزن به برق بزارش ردی کمترین تایم
من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
تو این کارا بکن باز هم میشه بعد از اینکه تایمی که بهش دادی تمام بشه