2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاگردام خونم میان.  شما خونشون میرین؟  خونشون بالا شهره یا وسط شهر؟  من اگه روزی ب ...

من میرم خونشون 

هم پایین شهر دارم هم بالا شهر

نمیدونم حس مادر شدن را خدا بمن میدهد یا ...  برای حاجتم صلوات...
دیپلم. آیلتس 

ببین  خیلی خوبه آیلتس داری 

شما پیشرفت میکنی چون الان شاگردهاتو بیشتر کن و روی کیفیت بیشتر تمرکز کن... 

خودت میبینی که شاگردات بیشتر میشن و وقتی تقاضا بالا بره دیگه نمیتونی با کم کار کنی البته منصف باش شما میان خونتون این قدم خوبیه و رفت و آمد نداری مثلا من برای یه کلاس ۱.۵ ساعته که ۶۰ بگیرم انگار ۴ ساعت وقت گذاشتم چون رفت   آمد هم دارم. شما تلاش کن کیفیت ببری بالا و  شاگردهات بیشتر میشن و درامدت بالا میره

ممنون این خط خودمه. البته اینجا خ عجله ای نوشتم بد خط شده

عالیه ،از چند سالگی زبان رو شروع کردی؟ واقعیتش من تازه استارت کردم آلمانی یاد بگیرم

اخخییی.....یه لحظه احساس کردم یه دختر بیست ساله باشی که آنقدر مظلومی😘😘

30سالمه

اره خ بی زبونم. فقط کافیه شاگرد جدید بیاد بگه بخدا ندارم گرونیه قرض دارم در توانم نیست

منم سریع کوتاه میام میگم اشکال نداره. دلم می‌سوزه. ولی بعد چند ترم میفهمم رفتن مسافرت شمال و اصفهان و شیراز. باباشم مشاوره املاک داره. بعدش میزنم تو سرم چرا انقدر زود باورم من. ولی از بعد عید بهشون پیام میدم جلسه ای 20 میکنم 

ان شالله جلسه ای 100 میگیری چرا بمیری توکل به خدا کم کم توهم 100میگیری 

فکر نکنم تا دوسال دیگه به این ارزو برسم. خودم خصوصی زبان خوندم بخدا 1بیستم این چیزاییکه من درس میدم رو بهم درس ندادن.

معلم زبانای موسسه ها خ خ اعتمادبه نفس دارن سر شاگردا منت میزارن کلی کلاس میزارن. قراردادهاشون رو خوندم ادم استرس میگیره 180ت جلسه ای 

نه من تدریس دروس رو دارم و با بچه های دیر آموز هم کار میکنم

سیستم من بدون کتابه. همش تو یوتیوب کلاسای معلم زبانای نیتیو امریکایی رو دنبال میکنم. مثلGabiو استفنی و وناسا. همه دانش اموزا میگن  کمبود وکب دارم کدوم کتاب خوبه؟ فکر میکنن 504و1100واژه  کمبود وکب رو رفع میکنه. ولی اونا اکادمیک و مال تافله یک امریکایی زیاد از اونا استفاده نمیکنه. 

بهترین منبع برای کمبود وکب فقط فقط یک چیزه:

مقاله های انگلیسی مربوط به سلبریتی های امریکایی، موضوعات خاله زنکی، مسائل خ روزمره. مثلا سرچ کنیم 

Kylie jenner net worth و تمام مقاله رو دانلود کنیم و کلمه به کلمه رو از دیکشنری دربیاریم. بیشتر این مقاله های انگلیسی تو ویکی پدیا ترجمه میشن. باخوندن این مقاله ها میفهمیم چقدر امریکایی ها متفاوت حرف میزنن و جملات و کلمات رو شکلی که ما تو کلاس زبان خوندیم استفاده نمیکنن. وقتی یکسال کامل این مقاله هارو حفظ کنیم کمبود وکب درمان میشه. 

ببین  خیلی خوبه آیلتس داری  شما پیشرفت میکنی چون الان شاگردهاتو بیشتر کن و روی کیفیت بیشت ...

شما از چند جلسه شروع کردین؟ تا رسیدین به 60تومن؟بنظرتون از عید به بعد چند کنم کلاسمو؟ 

عالیه ،از چند سالگی زبان رو شروع کردی؟ واقعیتش من تازه استارت کردم آلمانی یاد بگیرم

دوستم چهار ساله المانه. میگه دوچ در برابر انگلیسی بی نهایت سخته. خ خ زبان سختیه. گرامرش خ خ پیچیده ست. میگه بدترین قسمتش حفظ یک عالمه article ه