2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی عالیه، عزیزم کتاب خاصی داره ؟ میشه به منم بگی، دست خطم داغونه

آره. برو زبانکده و کتابفروشی بگو کتاب هندرایتینگ میخوام. خ مدلهای قشنگتر داره. مثلا حرف rسه مدل نوشته میشه من هر سه مدل رو به شاگردام یاد میدم بعد میپرسم باکدوم راحتن تااخر از همون r استفاده میکنن.o چند مدل نوشته میشه. f و s

شما هرکتابی که بنظرتون جالب بود رو کار کنید

من به شاگردم کتاب معرفی نکردم خودم مستقیم یاد دادم

دختر من امروز رفت برای انگلیسی موسسه هستش یک ترمه 17جلسه 100تومان 6 نفر هستن 

یعنی جلسه ای 6تومن میشه. تازه یک ساعت و نیم و با 5شاگرد دیگه. 

من خصوصی دو ساعت فقط میچسبم به یک شاگرد و اگه درس رو خوب نفهمه انقدر کار میکنم تا یادبگیره

چقدر میگیرم؟ 10تومن

ای خدا منو بکش

خب واقعا برای مردم سخته جلسه ای 100 هزار تومن بدهند

درسته. منم همش کلامو قاضی میکنم از خودم میپرسم آیا واقعا اون مطالبی که تو دوساعت به شاگرد درس میدم 100تومن خدایی می ارزه؟ نمی ارزه. 100ت ستمه

آها، دستت درد نکنه، معلم عالی، خسته نباشی    

ممنون عزیزم. از بعد عید میرم موسسه شاید بتونم شاگرد لاکچری پیدا کنم. هروقت جلسه ای 40قرارداد بستم میام تاپیک میزنم میگم هوراااااااا