2777
2789
30سالمه اره خ بی زبونم. فقط کافیه شاگرد جدید بیاد بگه بخدا ندارم گرونیه قرض دارم در توانم نیست &nb ...

به نظر من که بیست تومنم خیلی کمه⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩

هیچی🥴🥴🥴
اره یه ساعت تدریس همون میشه که درس همون روز توضیح بده تمام

فیلم کارتون اسپیکینگ املا اسپل دیسکاشن  جملات خ پرکاربرد مث سفره رو بنداز،برو دستشویی، لامپا رو روشن کن،به صندلی تکیه بده، پشت صندلی رو خم کن، من خ ترسیدم و و و اینا رو چی؟ معلمتون اینا رو کار میکنه؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما از چند جلسه شروع کردین؟ تا رسیدین به 60تومن؟بنظرتون از عید به بعد چند کنم کلاسمو؟ 

من یادمه جلسه ای ۳۰ تومن هم داشتم. جلسه ۴۰ هم داشتم.اما خوب اینجا تهرانه ،رفت و امد سخته ، و برای هر کلاس تایم رفت و امدش بجز کلا حداقل ۱.۵ تا ۲ ساعت میشه.

نمیدونم حس مادر شدن را خدا بمن میدهد یا ...  برای حاجتم صلوات...
دوستم چهار ساله المانه. میگه دوچ در برابر انگلیسی بی نهایت سخته. خ خ زبان سختیه. گرامرش خ خ پیچیده س ...

راضیه از المان؟ تحصیل رفته یا کار؟ اره سخته ،اما مجبورم یاد بگیرم، انگلیسی خ راحت تره، باید تا تابستون لول b1 رو حداقل برسونم. 

من یادمه جلسه ای ۳۰ تومن هم داشتم. جلسه ۴۰ هم داشتم.اما خوب اینجا تهرانه ،رفت و امد سخته ، و برای هر ...

اگه شاگرداتون میومدن خونتون هزینه رو کمتر میگفتید؟ مثلا همون کلاسی که میرید خونشون اگه خونتون بود چند میگفتید جلسه ای؟ 

راضیه از المان؟ تحصیل رفته یا کار؟ اره سخته ،اما مجبورم یاد بگیرم، انگلیسی خ راحت تره، باید تا تابست ...

پناهنده شده الانم پذیرش شده.خ خ خ راضیه. انقدر تعریف کرده منم خ هوایی شدم برم خارج.دورتمونده.میگه زنهای المانی خ خ قوی اند اعتمادبه نفسشون خ بالاست. خ به خودشون و شخصيتشون اهمیت میدن. اگه مردی به زنش ازاری برسونه تحمل نمیکنن سریع جدا میشن و بچه مال مادره ولی پدر میتونه به ملاقات بچه بیاد. 

یکسری شوهرش بهش سیلی زده بود صورتش خ خ کم کبود شده بود. همسایش گفت چی شده. گفت هیچی شوهرم کتک زده.

همون روز پلیس اومد درخونشون و شوهرشو بازداشت کرد.دوستم هرچی به پلیس میگفت دعوای زن و شوهریه من شکایتی ندارم. پلیس به حرفش گوش نمیکرد. گفت شما اگه شکایتم نکنید پلیس از طرف خودش شکایت میکنه. شوهرشو بردند بهش هشدار دادند حق نداره به 100متری خانمش نزدیک بشه. دوستمم بردند یک جای دیگه دولت براش خونه گرفت و پلیس نمیذاشت شوهرش جای خونشو پیدا کنه. 

راضیه از المان؟ تحصیل رفته یا کار؟ اره سخته ،اما مجبورم یاد بگیرم، انگلیسی خ راحت تره، باید تا تابست ...

زن ها و بچه ها بشدت باارزشن وپلیس نمیزاره زنی خشونت شوهرو تحمل کنه. دوستم میگه اگه پلیس یا دولت ببینه تو خیابون با بچت بدرفتاری کنی سه بار بهت اخطار میده دفعه  سوم بچه رو ازت میگیرن. و میگن صلاحیت نگه داری رو نداری. 

بدترین عیب المان اینه بشدت قانونمندن. واسه هرچیزی قانون دارن

واسه اثاث کشی باید اداره بری و کاغذ بازی زیاد داره اونجا کسی اثاث کشی نمیکنه چون خ هزینش بالاست.و اکثرا پیش خرید میکنن و قسط خونه میدن و بعد 20_30سال همون خونه مال خودشون میشه.یا هم رهن ده ساله میکنن. دوستم پارسال اثاث کشی کرد گفت پدرم دراومد. دولت اجازه نمیده سر خود بری خونه بگیری بایدقانونشو طی کنی و انقدر اداره باید بری که پدرت درمیاد. چون کسی اثاث کشی نمیکنه کامیون بار هم اصلا پیدا نمیشه. واسه یک انتقال بار ده میلیون پارسال خرج کرد

ولی عوضش خ خوبی های دیگه داره

مردمش خ خ شاد و مست و شوخ طبع اند. خواهر و برادرای المانی مث دوتا دوست صمیمی و عاشق هم اند

زن و شوهرا عاشقانه زندگی میکنن نه از روی اجبار

اگه شاگرداتون میومدن خونتون هزینه رو کمتر میگفتید؟ مثلا همون کلاسی که میرید خونشون اگه خونتون بود چن ...

جلسه ای شاید ۳۰ تا ۴۰ چون اینجور من نشستم خونه و روی هر کدومشون چند ساعت بیشتر وقت اضافه اوردم و  شاگردام بیشتر شدن و خستگیش کمتره

جلسه ای شاید ۳۰ تا ۴۰ چون اینجور من نشستم خونه و روی هر کدومشون چند ساعت بیشتر وقت اضافه اوردم و&nbs ...

منطقه من دوتا موسسه هست که دوستم خصوصی میخونه جلسه ای 30فقط یک ساعت میده.من نمیتونم بیشتر از 30بگم چون شاگردا میگن فلان موسسه همین قیمته میرن موسسه

منطقه من دوتا موسسه هست که دوستم خصوصی میخونه جلسه ای 30فقط یک ساعت میده.من نمیتونم بیشتر از 30بگم چ ...

خوب چون منطقتون اونجوره شما همیشه ۵ تا ۱۰ تومن کمتر از اونجا باش، و سال اینده حتما چند درصد گرون میشه و شما حتما  طبق اونا افزایش بده اما ۵ تا ۱۰ کمتر