2777
2789
عنوان

به نظرتون جنسیت نی نیم چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 41 پست
منک نمیدونم بگم حتما ولی حدسم اینو میگ من خودم پوستم خشک شد اوایل حالت تهوع داشتم شبا صورتم لاغر شد ...

آره صورتمم لاغرشده.یعنی پسره؟یه پسر9ساله دارم.

طرف صحبت من استارترهست.پس تحمل نظرمخالف نداری شلوارتوبکش روسرت وخف.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منک نمیدونم بگم حتما ولی حدسم اینو میگ من خودم پوستم خشک شد اوایل حالت تهوع داشتم شبا صورتم لاغر شد ...

منم هر کی میبینه میگه خیلی لاغر و ضعیف شدی

خدا یا همه ب آرزوهای قشنگشونبرسن منو همسرم هم ب ارزوهامون برسون
منم هر کی میبینه میگه خیلی لاغر و ضعیف شدی

البته ک میگن هر کی ی بدنی داره ولی با سوزن و نخ هم امتحان کن اگ سوزن روی شکمت دایره ای تاب خورد پسر اگر ن دختر برا من درست بود

داری میای قدمت رو چشامون قلب مامان و بابا😍😘میشه برای سلامتی قندعسلم صلوات بفرستید😊دوستون دارممممم....

ان شالله که نی نی های همتون صحیح وسالم بیان بغلتون.ممنون که وقت گذاشتین خانما

ممنون گلم که جواب دادی

با نخ و سوزنم امتحان کن اگر سوزن روی شکمت دایره ای می فت پسر اگر ن دختر

داری میای قدمت رو چشامون قلب مامان و بابا😍😘میشه برای سلامتی قندعسلم صلوات بفرستید😊دوستون دارممممم....

دوشنبه میرم سونو ان تی .دکترش معروفه به اینکه توسیزده هفته جنسیت روبدون خطامیگه.

دوشنبه میرم سونو ان تی .دکترش معروفه به اینکه توسیزده هفته جنسیت روبدون خطامیگه.

انشاا.. اونی ک دلت میخاد باشه گلم

خدا یا همه ب آرزوهای قشنگشونبرسن منو همسرم هم ب ارزوهامون برسون
البته ک میگن هر کی ی بدنی داره ولی با سوزن و نخ هم امتحان کن اگ سوزن روی شکمت دایره ای تاب خورد پسر ...

حتماامتحان میکنم.مرسی😙