2777
2789
عنوان

جابه جایی

122 بازدید | 14 پست

من استرس جابه جایی خونه رو دارم ک چجوری وسیله هامو جمع کنم چجوری بچینم اونا ک تجربه دارن بیان 

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین بارته؟

اول ظرفای کابینتا رو بشور و تو کارتن روزنامه پیچ کن یا با لباسای اضافی که اونام جمع شه

بعد دیگع دکوریا همینطوری سالن و وسایل کمد دیواریارو بسته بندی کن شب آخرم تخت اینا رو باز کن رختخواباتو جمع کن 

تو نت بگرد یه جاهایی کارتن می فروشن دو سال پیش دونه ای 3500 من خریدم خوب و محکم بود 40 تا گرفتم با روزنامه باطله کیلویی نشستم همه چی رو کارتن کردم روشون نوشتم شکستنی و اشپزخانه که بعدا معلوم باشه کدپم کارتن مال کجاست 

اول از اتاق حواب شروع کن بریز توی کارتن روش هم بنویس اتاق خواب بعد اشپزخونه و ظرفای که استفاده نمیکنی بپیچ لای روزنامه بزار توی کارتن چندتا ظرف دم دستیاتو نگه دار روز اخر جمع کن خیییلی سخته پدر ادم درمیاد حالا من همیشه دست تنهام فقط خودمو شوهرم هیچکس نمیاد کمکمون

اولین بارته؟ اول ظرفای کابینتا رو بشور و تو کارتن روزنامه پیچ کن یا با لباسای اضافی که اونام جمع شه ...

اره اخه اون موقع ک اومدم تو این خونه تازه ازدواج کرده بودم و تقریبا همه وسیله ها کارتن داشتن و یا خودم باماشین اون چیزایی ک حساس بودمو اوردم مثلا الان تلویزیون و یخچال و لباسشویی کارتن نداره نمیدونم چیکارشون کنم 

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
اره اخه اون موقع ک اومدم تو این خونه تازه ازدواج کرده بودم و تقریبا همه وسیله ها کارتن داشتن و یا خو ...

اونا کارتن هم داشته باشه اتوبار نمیتونه با کارتن ببره همینطوری میبره منم کارتنشو داشتم ولی بدردم نخورد

اول کلی کارتون و روزنامه بگیر

بعداز اشپز خونه شروع کن.تمام وسایلاتو دونه دونه روزنامه بپیچ .سعی کن همون موقع وسایلی که واسه هر کابینته تو یه کارتون مجزا بذاری ک وقتی میخوای بچینی دنبالشون نگردی.

یعنی رو هر کارتون بنویس که مال کدوم کابینته خونه جدیده اس.

بعد برو سراغ دراور و کمدات لباساتو تا کن و بذار تو چمدون یا ساک .من خودم واسه جابه جاییم چمدون کلا2تا داشتم کم بود لباسام زیاد بود.واسه همین لباسامو تو همون کارتون تا کردم و گذاشتم.البته اونارو هم جداگانه یعنی لباسای شوهرم که دم دستی بود و تو کشو بود تو یه کارتون جدا گذاشتم تا وقتی خواستم جابه جا کنم بدونم این کارتون واسه دراوره و زود جمع بشه.یا مثلا چادر نمازا و سجاده هارو تو یه کارتون گذاشتم.

بعد لباسا برو سراغ تزیینی ها مثل ویترینی،وسایل تزیینی روی یخچال و تلویزیون و اینا.اونا رو هم تو یه کارتون و روشون بنویس.

اول کلی کارتون و روزنامه بگیر بعداز اشپز خونه شروع کن.تمام وسایلاتو دونه دونه روزنامه بپیچ .سعی کن ...

ممنون🌷

خیلی چیزا رو خودتون ببرید اگه راه نزدیکه  خلاصه خدا قوت سخته

زنده باشید 

ن رام دوره