2777
2789

یه هفته از اقدامم گذشته نمیدونم باردارم یا نه، از دیشب یه سردرد وحشتناکی گرفتم موندم استامینوفن بخورم یا نخورم فککردم با خواب خوب میشه ولی نشد...کسی چیزی میدونه؟اگر باردار باشم اشکالی داره بخورم؟غیرقابل تحمله🤦‍🤦‍🤦‍

دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نخور ممکن باردار باشی واز علایم باردایت همین سردرد باشه  برو دکتر بگو شرایطتت رو بهت میگه چکار ...

عزیزم استامینوفن ساده ک مشکلی نداره من ۱۹هفتمه از اول خوردم تاالان 

خدایااااااشکرت بخاطر همه چیز
استامینوفن ساده بخور گلم..فشارت پایین من سه روز اینطوری بودم فشارمو چک میکردم ۷بود بالا نمیرف

مامانم هم میگفت فشارت پایینه که میگی ایقد سردرد داری

بله من باردار بودم سرما خوردم دکتر هم آستامینوفن داد هم آنتی بیوتیک شما که اصلا معلوم نیس حالا باردا ...

توهم بارداری دارم 😁😁

مامانم هم میگفت فشارت پایینه که میگی ایقد سردرد داری

اره عزیزم ممکنه باردار باشی و فشارت ازون باشه من سردوتا بارداریم فقط سردرد داشتم همشم فشارم پایین بود!سعی کن بری بیرون قدم بزنی و حین قدم زدن یچیز شیرین هم بخوری مثلا آبمیوه

خدایااااااشکرت بخاطر همه چیز