من به نویسندگی علاقه زیادی دارم و راستش یه ایده ی خیلی خوب برای نوشتن رمان دارم کتاب در حد ۴ یا ۵ تا بیشتر نخوندم ولی سریال و فیلم خیلی دیدم یه ایده دارم که برگرفته از یه خواب هامه و قصد دارم یه رمان زیبا بنویسم کمالگرام و حس میکنم میتونم ولی نمیدونم چی کار باید بکنم از کجا شروع کنم میتونید راهنماییم کنید؟
بنویس فقط سعی کن زیاد توضیح نده مختصر منظورت رو با یه جمله برسونی از لغات جدید استفاده کنی از لغات تکراری پرهیز کنی اموزنده باشه داستان جذابی داشته باشه که رو مخاطب اثر بذاره
نوشتن برای هر کسی متفاوته، سعی کن اول ایده ات رو گسترش بدی شخصیتات رو خلق کنی دنیات رو بسازی و همزمان هم بنویس، هر روز، حتی اگه چند کلمه باشه، نکته ی مهمش اینه که هی برنگردی ویرایش کنی، کاامل بنویس ویرایش برای مرحله ی اخره، لزومی هم نداره دقیق بدونی چه اتفاقاتی تو داستانت حتما میافته گاهی در جریان نوشتن ایده ات تکمیل میشن، بعددد جونم برات بگه که کتابم بیشتر مطالعه کن چون خیلی تاثیرگذار هست
نوشتن برای هر کسی متفاوته، سعی کن اول ایده ات رو گسترش بدی شخصیتات رو خلق کنی دنیات رو بسازی و همزما ...
اتفاقا برای شخصیت هام اسم هم انتخاب کردم تو ذهنم و داستانم آموزنده هست دارم به یه رمان فانتزی که توش هم عاشقانه داره هم انگیزشی و خیلی چیزای دیگه فکر میکنم حتی به پایان جلد اول و نوستن جلد دومش هم فکر کردم فقط اینا همش تو ذهنمه😅هنوز رو کاغذ نیاوردمشون