2777
2789
عنوان

نمیدونم استامینوفن بخورم یا نه؟کمکککک

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم استامینوفن ساده ک مشکلی نداره من ۱۹هفتمه از اول خوردم تاالان 

آخه میگم چون اگه اگه باردارباشم هفته اول هست واسه این شک دارم بخورم🙁

دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند
من فرت و فرت ژوئن 😐😐

زنداداش منم زیاد میخورد الان بعد ۵ سال پوکی استخون داره تو ۳۰ ساگی

بیایید متحد شیم برای اونایی که تو اینستا هرزگی تبلیغ میکنن گزارش بزنیم نسلشون منقرض بشه 
آخه میگم چون اگه اگه باردارباشم هفته اول هست واسه این شک دارم بخورم🙁

ن سادش ضرری نداره چ تو هفته اول چ آخر..منو همین استامینوفن ساده و خیاربانمک نگه داشته وگرن هلاک میشدم از سردرد..

خدایااااااشکرت بخاطر همه چیز
می خوای بچه دار بشی و بعد او را بزرگ کنی با تجربه های نی نی سایت.!!! برو پیش یک پزشک

خب درحال حاضر که بشدت درد دارم پزشکم کجا بود🤨دوستان هم با توجه به تجربشون میتونن کمک کنن

ن سادش ضرری نداره چ تو هفته اول چ آخر..منو همین استامینوفن ساده و خیاربانمک نگه داشته وگرن هلاک میشد ...

آخی کاش زودتر یادم میومد خیار میخوردم الان سرکارم خونه نیستم😐🙁🙁🙁🙁

آخی کاش زودتر یادم میومد خیار میخوردم الان سرکارم خونه نیستم😐🙁🙁🙁🙁

اره دکتر بهم میگ بیشتراز نمک فشار پایین و بالا ضرر داره تو بارداری رو خیار زیاد ن خیلی کم نمک میزنم میخورم فشارم میزون میشه

اره دکتر بهم میگ بیشتراز نمک فشار پایین و بالا ضرر داره تو بارداری رو خیار زیاد ن خیلی کم نمک میزنم ...

امضااااات...الهی آمین🙏🏾🙏🏾🙏🏾🙏🏾

زن همسایمون هم چندوقت پیش که تازه باردار شده بود دیدمش میگفت یه سردردای وحشتناکی دارم تو سه ماه بود.دیگه نمیدونم چکارکرد رفع شد نشد🙁

زن همسایمون هم چندوقت پیش که تازه باردار شده بود دیدمش میگفت یه سردردای وحشتناکی دارم تو سه ماه بود. ...

معمولا بعد سه ماه رفع میشه ولی من چون قبلا هم سابقه فشار پایین داشتم الانم ک باردارم بدترشده و داخل۵ماهم خوب نشدم ولی بارداری اولم هم سه ماهگی خوب شدم