یه هفته از اقدامم گذشته نمیدونم باردارم یا نه، از دیشب یه سردرد وحشتناکی گرفتم موندم استامینوفن بخورم یا نخورم فککردم با خواب خوب میشه ولی نشد...کسی چیزی میدونه؟اگر باردار باشم اشکالی داره بخورم؟غیرقابل تحمله🤦🤦🤦
دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند
معمولا بعد سه ماه رفع میشه ولی من چون قبلا هم سابقه فشار پایین داشتم الانم ک باردارم بدترشده و داخل۵ ...
خدا کمکت کنه انشالله همین ماه رفع بشه دیگه.منکه اصلا تحمل سردرد ندارم دردای دیگه شاید ولی این اصلا.حالت تهوع دارم ازبس سرم درد میکنه.اگه دیدم غیرقابل تحمل شد یه استامینوفن معمولی میخورم🙃
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
توکل بخدا انشالله هم ب خاستشون برسن.مام از مستاجری خلاص شیم
انشالله🙏🏾🙏🏾🤦.من خودم صاحبخونه گفته بلندشین تاپیکشو زدم هم🙈 تو این سرما و دم عید نه خونه گیر میاد نه میدونیم چکارکنیم خواستیم خونه بخریم ماه بعد واممون میاد....کلا همه چیمون قاطی شد
انشالله🙏🏾🙏🏾🤦.من خودم صاحبخونه گفته بلندشین تاپیکشو زدم هم🙈 تو این سرما و دم عید نه خونه گیر م ...
انشالله میخری.منم صاحبخونه قبلیم انقد بدبود نتونستم تحمل کنم سه هفته پیش خونمو عوض کردم ولی می ارزید!خدا اول بادم همسایه خوب بعد اگ مستاجره صاحبخونه خوب نصیب کنه!