2777
2789
عنوان

نمیدونم استامینوفن بخورم یا نه؟کمکککک

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 63 پست
معمولا بعد سه ماه رفع میشه ولی من چون قبلا هم سابقه فشار پایین داشتم الانم ک باردارم بدترشده و داخل۵ ...

خدا کمکت کنه انشالله همین ماه رفع بشه دیگه.منکه اصلا تحمل سردرد ندارم دردای دیگه شاید ولی این اصلا.حالت تهوع دارم ازبس سرم درد میکنه.اگه دیدم غیرقابل تحمل شد یه استامینوفن معمولی میخورم🙃

دلسوز زنی هستم که حتی زنانه ترین احکامش را هم مردان می نویسند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا کمکت کنه انشالله همین ماه رفع بشه دیگه.منکه اصلا تحمل سردرد ندارم دردای دیگه شاید ولی این اصلا.ح ...

ممنون عزیزم!انشالله خوب میشی گلم،اگ بارداربودی خبرشو بده تو فکرتم

خدایااااااشکرت بخاطر همه چیز
توکل بخدا انشالله هم ب خاستشون برسن.مام از مستاجری خلاص شیم

انشالله🙏🏾🙏🏾🤦‍.من خودم صاحبخونه گفته بلندشین تاپیکشو زدم هم🙈 تو این سرما و دم عید نه خونه گیر میاد نه میدونیم چکارکنیم خواستیم خونه بخریم ماه بعد واممون میاد....کلا همه چیمون قاطی شد

استامینوفن ساده موردی نداره تو بارداری

ممنون گلم.انگار همه دارن میگن موردی نداره مرسی از دوستان

انشالله🙏🏾🙏🏾🤦‍.من خودم صاحبخونه گفته بلندشین تاپیکشو زدم هم🙈 تو این سرما و دم عید نه خونه گیر م ...

انشالله میخری.منم صاحبخونه قبلیم انقد بدبود نتونستم تحمل کنم سه هفته پیش خونمو عوض کردم ولی می ارزید!خدا اول بادم همسایه خوب بعد اگ مستاجره صاحبخونه خوب نصیب کنه!

خدایااااااشکرت بخاطر همه چیز

وای ممنونم 🙈🙈 اگه بودم چشم حتما😘

بیایید بچه ها صبحی تست دادم یه هاله کمرنگ افتاده یه روز بعد از موعدمه🤔یعنی باردارم؟؟

ن سادش ضرری نداره چ تو هفته اول چ آخر..منو همین استامینوفن ساده و خیاربانمک نگه داشته وگرن هلاک میشد ...

بیایید بچه ها باردارم یا نه بنظرتون؟

نخور ممکن باردار باشی واز علایم باردایت همین سردرد باشه  برو دکتر بگو شرایطتت رو بهت میگه چکار ...

خیلی هیجان دارم و گیجم یه هاله کمرنک افتاده نمیدونم ذوق کنم یا نه؟

بله من باردار بودم سرما خوردم دکتر هم آستامینوفن داد هم آنتی بیوتیک شما که اصلا معلوم نیس حالا باردا ...

تست دادم یه روز از موعدم گذشته یه هاله افتاد ولی نمیدونم یعنی چه؟باردارم یا نه؟ کمردرد دلدرد هم دارم یه هفته ست