moonsky مدیر استارتر عضویت: 1398/10/21 تعداد پست: 66 عنوان زایمان 179 بازدید | 24 پست سلام راهنماییم کنینبیمارستان امام حسین مشهد برا زایمان چطوره؟ اگ کسی تجربه ای داره بهم بگه لطفا 1398/11/05 | 01:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
moonsky مدیر استارتر عضویت: 1398/10/21 تعداد پست: 66 بیحسی میزنی یا بیهوشی گلم؟؟؟ عزیرم زایمان اپیدورال میرم
aramesh_ عضویت: 1398/11/02 تعداد پست: 12704 ووووووی سوال منو پرسیدی که . من مثل چی از زایمان میترسم.چکار کنم؟ لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️
kaithy عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 2032 عزیرم زایمان اپیدورال میرم اصلا خوب نیس روند زایمان رو کند میکنه میگن عوارض هم داره با آدم بی منطق بحث کردن مثل چایی دم کردن با آب سرده . ظاهرا داری همون کارو انجام میدی ولی عمرا به نتیجه دلخواه برسی
kaithy عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 2032 ووووووی سوال منو پرسیدی که . من مثل چی از زایمان میترسم.چکار کنم؟ به چیزای خوبش فکر کن عزیزماینجوری نمیترسی با آدم بی منطق بحث کردن مثل چایی دم کردن با آب سرده . ظاهرا داری همون کارو انجام میدی ولی عمرا به نتیجه دلخواه برسی
aramesh_ عضویت: 1398/11/02 تعداد پست: 12704 به چیزای خوبش فکر کن عزیزم اینجوری نمیترسی بخدا از الان استرس دارم.دوس داشتم سزارین شم. ولی ب زور میگن فقط طبیعی لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️
kaithy عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 2032 بخدا از الان استرس دارم.دوس داشتم سزارین شم. ولی ب زور میگن فقط طبیعی الان دیگه اختیاری قبول نمیکنن بابا خدا بزرگه کمکمون میکنه اینهمه زایمان کردن باز دوباره یادشون رفته برا بچه دوم اقدام کردن🤣🤣 با آدم بی منطق بحث کردن مثل چایی دم کردن با آب سرده . ظاهرا داری همون کارو انجام میدی ولی عمرا به نتیجه دلخواه برسی
aramesh_ عضویت: 1398/11/02 تعداد پست: 12704 الان دیگه اختیاری قبول نمیکنن بابا خدا بزرگه کمکمون میکنه اینهمه زایمان کردن باز دوباره یادشو ... بخدا من از ترس زایمان ازدواج نمیکردم ب زور شوهرم دادن .شوهرمم ب زور بچه داد😐 حالا من موندم و ترسم و این بچع 😐 لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️
kaithy عضویت: 1398/03/14 تعداد پست: 2032 واع ساده نشو انقدر بهش فکر کردی ازش میترسی اونقدرها هم ترسناک نیست برو خاطرات شیرین یه سری هارو بخون عاشقش میشی با آدم بی منطق بحث کردن مثل چایی دم کردن با آب سرده . ظاهرا داری همون کارو انجام میدی ولی عمرا به نتیجه دلخواه برسی
moonsky مدیر استارتر عضویت: 1398/10/21 تعداد پست: 66 ووووووی سوال منو پرسیدی که . من مثل چی از زایمان میترسم.چکار کنم؟ عزیزممنم خیلی میترسم هم ترس دارم هم ذوق ..یه حالی دارم نمیشه گفت😞😞خیلی میترسم ک درد زیاد بکشم
moonsky مدیر استارتر عضویت: 1398/10/21 تعداد پست: 66 اصلا خوب نیس روند زایمان رو کند میکنه میگن عوارض هم داره بدون بیحسی هم ک خیلی درد داره حتما😥😥
aramesh_ عضویت: 1398/11/02 تعداد پست: 12704 عزیزم منم خیلی میترسم هم ترس دارم هم ذوق .. یه حالی دارم نمیشه گفت😞😞خیلی میترسم ک درد زیاد بکشم منم میخام امام حسین زایمان کنم.دکترت کیه؟ لایک نکنید لطفا.ممنون ♥️
moonsky مدیر استارتر عضویت: 1398/10/21 تعداد پست: 66 منم میخام امام حسین زایمان کنم.دکترت کیه؟ من از شهرستان میخوام بیام میخوام برم تحت نظر طوبی موقر مقدم باشم خیلی تعریفشو شنیدم برا زایمان..شماچی؟