2777
2789
عنوان

دو روزه پیام ندادم و پیام نداده

92 بازدید | 16 پست

من و دوستم (پسر )رابطمون خیلی خوب بود  تا  چهارشنبه هفته پیش که سرد شد و پیاماش کم شد 

6 روزه یعنی 

بعد جمعه پیام داد که فردا میری دانشگاه  میام دنبالت و ببینمت و ...

اومد و حالش خیلی بد بود  می گف چهارشنبه که بارون بارید رو موتور بودم و شدید سرما خوردم 

یه 45 دقیقه ای با هم بودیم ولی زیاد حرف نزدیم و بی حوصله بود  

منو رسوند  و بعد دیگه پیام نداد    شبش خودم پیام دادم و حالشو پرسیدم و گف تغییری نکردم و   گفتم ادم یه پیام نیده که رسیدی و ...   گف دیدی دیگه حالمو 

گفتم باشه 

ایشالا خوب میشی و  شب بخیر 

اینارو شنبه حرف زدیم 

بعد اونم گف شب بخیر و    دیگه از یکشنبه صبحش نه من پیام دادم و نه اون 😐😐😐اخه دلیلش چی می تونه باشه 

دو روزه انقد چک کردم  پیامامو دیوونه شدم 😐

خدا می گوید نگو بدون آن نمی توانم زندگی کنم ، تو را بدون آن هم زنده نگه می دارم وفصل عوض می شود ، سایه درختانی که سایه می افکنند خشک می شود ، صبر لبریز می شود، یار را که جان و دلت بود غریبه می شود و ذهنت متعجب می شود ، دشمن برمی خیزد و تبدیل به بهترین دوستت می شود ، دنیای غریبی است هر چیزی را که می گویی نمی شود اتفاق می افتد ،می گویی نمی اُفتم ، می افتی ، سقوط می کنی ، عجیب ترینش هم این است می گویی مردم اما زنده می مانی...:)
سردشده. ولش کن. منم همین طورشدویهوپیاماکم شدمنم خودم کات کردم. گم شدرفت. ببین پسری که بخادت یه روزنم ...

اخه یهویی ؟  چرا؟😐

خدا می گوید نگو بدون آن نمی توانم زندگی کنم ، تو را بدون آن هم زنده نگه می دارم وفصل عوض می شود ، سایه درختانی که سایه می افکنند خشک می شود ، صبر لبریز می شود، یار را که جان و دلت بود غریبه می شود و ذهنت متعجب می شود ، دشمن برمی خیزد و تبدیل به بهترین دوستت می شود ، دنیای غریبی است هر چیزی را که می گویی نمی شود اتفاق می افتد ،می گویی نمی اُفتم ، می افتی ، سقوط می کنی ، عجیب ترینش هم این است می گویی مردم اما زنده می مانی...:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیام بده ببین زندس

استوری گذاشته بود  ظهر   زندس 😂😂

خب خداروشکر🤣🤣🤣

😂😂😂

بنظرم الان بحث غرور نیس   بهتره پیام بدم و بپرسم تا این که مغزمو تیلیت کنم از فکر و خیال😑

اخه یهویی ؟ چرا؟😐

خب دیگه پسرااینجوری هستن. ببین چی میگم تابیشترازاین وابسته نشدی کات کن. تاپیکات راخوندم، ناراحت نشیاولی براش مهم نیستی. منم دقیقامثل شمابودم الان بیست روزه خودم کات کردم. سرش جایِ دیگه گرمه. تازوده بکش کنارازرابطه. من راهنماییت کردم حالاهرجورخودت میدونی

خداروشکر که کات کردم و از این داستانا خلاص شدم . حوصله همچین مردایی رو ندارم . من فکر میکنم افسردگی ...

دقیقامنم. کات کردم راحت شدم. حالابی خیال که شدیم برمیگردن عوضیا. اره سردوگرم میشن وخودشیفته وهرروزبایکی هستن. گم شن. والاحیفِ ماهاوقت وانرژی بزاریم برااین لاشی ها