2777
2789
عنوان

می خوام از دانشگاه انصراف بدم

291 بازدید | 22 پست

توانشو ندارم بچه های دور برم انگار رباتن نه غذاییی نه جایی همش کتابخونه تو کتاخونه پا می شی یه اب بخوری یه هوایی بخوری می بینی همه عین چی دارن درس می خونن می ری دانشگاه یه جور اذیتت می کنن شدیدا احساس ناکافی بودن دارم امروز عین ابله ها خواب موندم درحالی که روتین بچه های کلاسمون پنج باشگاهه ولی من حتی به دانشگاه هم نمی رسم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد انصراف بدی میخوای چیکار کنی؟🤔 همیشه و تو هر محیطی باشی اطراف آدم کسایی هستن که نمیتونی به گرد پاشون برسی. با سرعت و استایل خودت زندگی کن و از زندگیت لذت ببر 

بعد انصراف بدی میخوای چیکار کنی؟🤔 همیشه و تو هر محیطی باشی اطراف آدم کسایی هستن که نمیتونی به گرد پ ...

نمی دونم چی کار می خوام کنم بعد انصراف ولی بهتره چند سال دیگه سنی ازم گذشته این کارو کنم

نمی کشم مثل بقیه نیستم خسته شدم حتی باورت می شه یه وعده غذای خوب نخوردم این هفته

چی بگم والا.من خودمم حسابداری میخونم می‌خوام انصراف بدم چون از محیط شغلی خشکش بدم میاد و با روحیه م سازگار نیست

چی بگم والا.من خودمم حسابداری میخونم می‌خوام انصراف بدم چون از محیط شغلی خشکش بدم میاد و با روحیه م ...

من حس رقابت خیلی زیاده ولی کنترل می کردم ولی حتی ببخشید دستشویی هم نمی رن🤦🏻‍♀️

با سهمیه قبول شدی ؟ 

اول که به دنیا میایم لبخند مادرمون برامون مهمه بعد میشه لبخند دوست مدرست ، بعد میشه لبخند عشقت همه اینارو نوشتم تا بگم اما یه مرحله ای هم هست تو زندگی که لبخند خودمون مهم ترین و اولین اولویت و داره اونجاس که دیگه یه انسان کاملیم من که هنوز به اون مرحله نرسیدم شما رسیدید ؟ 💜 اگه امضامو میخونی ، اره خودت ، میشه یه صلوات برای روبه راهی زندگیم بفرستی  ممنونم واسه این که وقت گذاشتی و خوندی 💛🌻  تیکر رسیدن به وزن دلخواهمه باردار نیستم
پزشکی

ببخشید ولی عقل نداری؟

اگه بی علاقه بودی چرا اومدی

خیلیا مثل تو بودنا انصراف دادن چون نمیتونستن ادامه بدن

پزشکی هم رشتیه که باید خیلی بخونی. نه یه سال نه دو سال بلکه چند سال.

الانم میخوای انصراف بدی چه کنی؟مطمئنی دوباره کنکور بدی رتبه بیاری؟