2777
2789

بچه هاما حدود ۴۰ روز اینا هست ک خونمونو تغییر دادیم این خونه از قبلی کوچیک تره من نمیدونم از کی اینجوری شدم ولی خلاصه تو این خونه جدیده ک بی‌خوابی گرفتم مثلا ساعت ۱۲ونیم ظهر بیدار میشم یهو خوابم میگیره دلم میخواد بیشتر بخوابم🤦‍♀️میشه ساعت ۲ ،بعد ۳ ،بعد ۴،بعد ۵،بعد ۶،بعد ۷خلاصه تو خونه هم تنهام شوهرم نیس حوصلم سر میره ،باز خوابم میگیره دیگه ب زووووور پاشم ساعتای ۸ الی ۹ اینا حوصله هیچی ندارم به شدت کسل و عصبیم زود رنج،ساعتای ۱۲ الی ۱ یه چی درست کنم تا ۵ صبح بیداریم بعد شوهرم می‌خوابه باز من خوابم نمی‌بره ساعتای ۷ اینا میخوابم و باز دوباره همین چرخه ،،،،،بخدا خسته شدم دست خودم نیس هیچی از زندگیم نمیفهمم🤦‍♀️🥺💔پتو راحتی برداشتم با تشک ک زود بیدار شم فایده نداره ،خونرو یخ میکنم ،گوشیرو کوک میکنم فایده نداره خیلی خستم همش، تا غذا هم میخورم بلافاصله خوابم میگیره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.