2777
2789

من یه ساله افسردگی گرفتم روزبه روزم داره بیسترمیشه

ذره ذره دارم آب میشم

😭😭😭😭😭😭😭😭

کاش همه چیزبه وقتش برات اتفاق بیفته،همون موقع که ذوقش روداری...زمان همه چیزروبی رنگ میکنه،لذت هارونابود...

من از پارسال زمستون پارسال افسردگی گرفتم البته بار اولم نبود قبلا هم سابقه داشتم. اما ایندفعه دیگه داشتم می‌بریدم مرداد ماه رفتم دکتر الان گوش شیطون کر با دارو خوبم. از لحاظ ذهنی آرومم خدا رو شکر

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه ساله افسردگی گرفتم روزبه روزم داره بیسترمیشه ذره ذره دارم آب میشم 😭😭😭😭😭😭😭😭

برو دکتر حتما خوب میشی منم رفتم

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

من افسردگی داشتم بخوام ماجرامو بگم که چه اتفاقایی برام افتاد هم طولانیه هم باید برای امنیت خودم کاربریمو لغو کنن ولی خیلی دلم میخواد بگم چه ماجراهایی برام پیش اومد فقط میترسم چون یه رازی هست که فقط خودمو خدا میدونیم

من از پارسال زمستون پارسال افسردگی گرفتم البته بار اولم نبود قبلا هم سابقه داشتم. اما ایندفعه دیگه د ...

منم ازپارسال زمستون افسرده شدم

بخاطرحاملگی ناخواستم😭😭😭😭

کاش له حرف اطرافیان گوش نمیکردم وسقطش میکردم حالاراحت بودم 

ذره ذره دارم آب میشم

کاش همه چیزبه وقتش برات اتفاق بیفته،همون موقع که ذوقش روداری...زمان همه چیزروبی رنگ میکنه،لذت هارونابود...
عزیییییز دلم تلقین نکن خدا بزرگه از خودش کمک بخواه

دیگه بهش اعتقادندارم

چندتا بچه داری مگه؟

دومیشه

یه دخترداشتم عاشقش بودم وهستم

دلم پسرمیخوتست درست وقتی که رفتم دکتروایه رزبم نگوقبلش من حامله بودم

انگاردنیاروسرم خراب شدهمه بدنامه هام بهم ریخت

وفتی هم فهمیدم دختره دیگه بامرده هاهیچ فرقز نداشتم بخاطردخترم داشتم زندگی میکردم

تاخواستم بادخترشدنش کناربیام خدابایه چیزدیگه منوعذاب داد

چشماش

چشاش فووووووووووووق العاده ریییییزه خیییییلی

توعمرم چشم به این ریزی ندیدم

ذره ذره دارم آب میشم

وقتی میگن شبیه خواهرش نیست آتیش میگیرم

چشای دختربزرگم ماشالله درشت وخوشگله

منم ازپارسال زمستون افسرده شدم بخاطرحاملگی ناخواستم😭😭😭😭 کاش له حرف اطرافیان گوش نمیکردم وسقطش ...

من خودم مجردم ولی شنیدم خیلی خانوما تو بارداری یا بعد از  زایمان افسردگی میگیرن.

نا شکری نکن عزیزم.بعدم الان با دارو میتونی کاملا خوب شی یه جوری که وقتی یادت بیفته خندت بگیره. من از19 سالگی دکتر رفتم. پارسال سرخود ولش کردم علائمم بد تر شد و بیماریم برگشت جوری بودم که از زندگی سیر بودم بخدا ولی 4 ماه که رفتم دکتر کم  کم نتیجه درمانو دیدم خوب شدم الان همش میگم یعنی چم بود اینقد حساس شده بودم‌‌‌... باورم نمیشه اون روزارو گذروندم

دومیشه یه دخترداشتم عاشقش بودم وهستم دلم پسرمیخوتست درست وقتی که رفتم دکتروایه رزبم نگوقبلش من حام ...

الهی!خوب ریز باشه مگه چه اشکالی داره؟!خداروشکر بچه هات سالمن غصه نخور عزیزدلم تو پسر دوست داری یا همسرت

دومیشه یه دخترداشتم عاشقش بودم وهستم دلم پسرمیخوتست درست وقتی که رفتم دکتروایه رزبم نگوقبلش من حام ...

خوب چشماش ریز باشه مگه اشکال داره یعنی چی چون دختره دنیا رو سرت  خراب شد اوفففف واقعا که حتما پیش یه  روانشناس برو 

من خودم مجردم ولی شنیدم خیلی خانوما تو بارداری یا بعد از  زایمان افسردگی میگیرن. نا شکری نکن ع ...

من انقدحالم بده یعنی دوست دارم این بچم بمیره تاخوب شم

دلیل افسردگی من این بچه ناخواستس

دکترفک نکنم حال منوخوب کنه