2777
2789
من انقدحالم بده یعنی دوست دارم این بچم بمیره تاخوب شم دلیل افسردگی من این بچه ناخواستس دکترفک نکنم ...

توروخدا اینجوری نگو طفل معصوم گناه داره،من فک میکنم سما افسردگی شدید گرفتی وگرنه مگه آدم از بچه خودش بدش میاد

الهی!خوب ریز باشه مگه چه اشکالی داره؟!خداروشکر بچه هات سالمن غصه نخور عزیزدلم تو پسر دوست داری یا هم ...

آخه ریزداریم تاریز وای قددونه هندونس

خدافقط یه چش گذاشته که ببینه

بایدتوموقعیت بودتادرک کرد

مدام اطرافیان مقایسه میکنن باقیافه وچشای خواهرش

هرچقدم آدم قوی باسه که نییستم میشکنم خوردمیشم عذاب میکشم

خودم خیلی پسردوست داشتم

شوهرم هیچ وقت پسرنخواست والانشم نمیخواد

سخته من زحمت بارداری وزایمانومیخام بکشم

خیلی زورداشت برام یه بچه ناخواسته واونم جنسی که نمیخواستم ونه ماه توشکمم نگه داشتم دروزایمانشوتحمل کردم اینم ازبعدرایمانم که هرروزم به گریه وآه میگذره

کاش همه چیزبه وقتش برات اتفاق بیفته،همون موقع که ذوقش روداری...زمان همه چیزروبی رنگ میکنه،لذت هارونابود...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من انقدحالم بده یعنی دوست دارم این بچم بمیره تاخوب شم دلیل افسردگی من این بچه ناخواستس دکترفک نکنم ...

بخدا منم جوری بودم از همه چیزام از همه وسایلم نفرت پیدا کرده بودم کلی از دلبستگیهامو از زندگی حذف کردم .‌

تو هم خوب میشی مطمئن باش فقط وسواس فکری گرفتی یه مشاور روانکاو خوب برو ،+دکتر اعصاب روان خوب حتما حالت خوب میشه منم برات دعا میکنم خدا کمکت کنه. تو فقط به این حس بی اهمیت شو و بهش توجه نکن..بچتو خیلی هم دوست داری الکی تلقین نکن

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

توروخدا اینجوری نگو طفل معصوم گناه داره،من فک میکنم سما افسردگی شدید گرفتی وگرنه مگه آدم از بچه خودش ...

جاریم سومین پسرشدوبه دنیآوردبعدازمن

یکی ازیکی خوشگلتروچشای درشت

این چه حکمتی بودکه ندام داره عذابم میده

یه ساله زندگیم جهنمه

کاش همه چیزبه وقتش برات اتفاق بیفته،همون موقع که ذوقش روداری...زمان همه چیزروبی رنگ میکنه،لذت هارونابود...
آخه ریزداریم تاریز وای قددونه هندونس خدافقط یه چش گذاشته که ببینه بایدتوموقعیت بودتادرک کرد مدام ...

پیش روانشناس برو حتما،اگه دور از جونش شبیه میمون هم باشه عزیزه چون نعمت خداست عزیزدلم ناشکری نکن شاید همین بچه یه روز بشه افتخارت مایه سربلندیت

آخه ریزداریم تاریز وای قددونه هندونس خدافقط یه چش گذاشته که ببینه بایدتوموقعیت بودتادرک کرد مدام ...

این فکرو نکن که اگه بچت خدای نکرده بمیره تو خوب میشی .. من تمام وسایلم جوری بودم که فقط میخواستم آتیش بزنم ...آلبوم بچگیهام که اونقد دوسش داشتم شده بود مایه عذابم انداختم تو آشغالا ولی اصلن حالم خوب نکرد الان هم انقد پشیمونم

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

جاریم سومین پسرشدوبه دنیآوردبعدازمن یکی ازیکی خوشگلتروچشای درشت این چه حکمتی بودکه ندام داره عذابم ...

خوشگلی چه اهمیتی داره الهی عاقبت بخیر بشن هردوشون

پیش روانشناس برو حتما،اگه دور از جونش شبیه میمون هم باشه عزیزه چون نعمت خداست عزیزدلم ناشکری نکن شای ...

داشتم بادختربودنش کنارمیومدم میگفتم دخترم خواهردارمیشه

ولی شماکه ندیدی چشاش خیلی خیلی خیلی کوچیکه

چهرش خوشگله ولی چشاش😭😭😭😭

دراین حدکوچیکه که منودیوانه کرده افسردم کرده

من چشای خودموکوچیک میدونستم پیش چشای دخترم خیلی بزرگه

این فکرو نکن که اگه بچت خدای نکرده بمیره تو خوب میشی .. من تمام وسایلم جوری بودم که فقط میخواستم آتی ...

شماشرایطت بامن خیلی فرق داره الهی هیچ وقت سرت نیاد

بچه ناخواسته کجاوآلبوم کودکی کجا...

شماشرایطت بامن خیلی فرق داره الهی هیچ وقت سرت نیاد بچه ناخواسته کجاوآلبوم کودکی کجا...

راستشو بخوای تاحالا همچین چیزی نشنیده بودم😑چشاش کوچیکه؟خب کوچیکه ک کوچیکه😑شاید با چشم درشت زشت بوده و الان با چشم ریز خوشگله.این چه حرفیه آخه.من خودم حالم خوب نیستش ولی همچین چیزیو ندیده بودم تاحالا.امیدوارم تو این یه سالی ک گذشته حالت خوب شده باشه.

ریدم رو این طرز فکرت ، خودت بمیر تا خوب شی چیکار به اون طفل داری ؟

داشتی با دختر بودنش کنار میومدی ؟ فکنم خانوادت ازت متنفر بودن اینقدر عقده ای شدی ،پسر برات نریده!!!

چشم بزرگ و کوچک فرقی میکنه مگه ؟ درضمن ژنشو از خودِ خیلی معذرت میخام نکبتت گرفته ، از آسمون که چشماش کوچیک نشده !

تازه اسم سهل‌انگاری خودتو میذاری ناخواسته... بیچاره اون بچه که اومده تو زندگی تو 

کاش اونجا بودم تا به دخترت میگفتم تو خیلی خوشگل و با ارزشی و هیچ فرقی با خاهرت نداری 

واقعا متاسف شدم واست 

من فرزند ایرانم ..♥️