2777
2789
عنوان

از عجیب ترین رفتارهای آدم های خسیس در اطرافتون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 14632 بازدید | 186 پست

رفتیم خونش بهش گفتم این لامپ زرد برق زیادی مصرف میکنه ،اونم سریع خاموشش کرد و یه لامپ سفید روشن گذاشت 

واتاق نیمه تاریک شد 

یا وقتی از خونش میخوایم بریم سریع لامپای اضافی رو جلو چشممون خاموش میکنه 

عموی شوهرم کدو اب پز میکرد شام میخورد توی اب کدو صب چای دم میکرد که شیرین باشه قند نخوره

یکی دیگه از فامیلاشون کولر ندارن تو گرمای شمال میگفت کولر اشتهای آدمو زیا. میکنه خیلی غذا میخوریم

سرطان داشت از صب پسرش میرفت تو کلینیک های دولتی مینشست تا ۵ بعداز ظهر نزدیک نوبتش که میشد زنگ میزد مریضو میبردن

جالبش اینجاست که هم عموش هم این مورد اخیر هر دو میلیاردرن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند ساالشه😂

۱۸ سالشه برا خودش خوبه برا بقیه انقدر خخخسیییسه

یکی از چیز هایی که بیشعور ها استثنا از عهده ی آن خوب بر می آیند عصبانیت است ، آنها از آن دسته از آدم هایی نیستند که گهگاهی از کوره دربروند بلکه همیشه از کوره در میروند ، آدم بیشعور اعتقاد دارد عصبانیت بهترین وسیله برای رویارویی با جهان درنده ای است که در آن زندگی میکنیم .شعار او این است :<هرگز با یک آدم عصبانی مثل خودش بر خورد نکن بلکه ده برابر عصبانی تر برخورد کن > .

خواهر شوهر من ۴ تا خونه بزرگ داره و داده اجاره

خودش و همسرش شغل خوب دارن 

دوتا هم بچه دارن 

اول اینکه تو بیغوله زندگی میکنه و با لباس نخی ۳۵ تومنی میاد گاهی عروسی و اینکه واسه برادرش تو راهی سفر بیسکوییت ۳ هزار تومنی آورد .... 🙄🤔😂

هرگز فراموش نمیکنم

طراحی تابلوهای نقاشی اتاق کودک 

بابای من ۳۵ سال از زندگی مشترکش میگذره چه مامانم چه ما بچه ها هر کار کردیم هیچ وقت راضی به خریدن ماشین نشد حالا خواهرم ماشین خریده نمیتونه بره دنبال کارای سند و پلاک مامانم بهش گفت بزنش به نام من برم همه کاراشو بکنم اونم گفت باشه مشکلی نیست 

یک دفع بابام برگشت گفت نمیخواد بزنی به نام تو بزن به نام خودش😡😡😡 

حالا ما گفتیم میخواد چی بگه😳😳😳

برگشت گفت یارانمونو‌ قطع میکنن😂😂😂

من از خنده روده بر شدم

مرا همین بس که از تمام دارایی های دنیا تنها خدارا دارم
این اسراف نکردنه نه خساست

وای نگوووووو😯😯😯

یعنی چی یه هفته برنج و خورشت و نمیدونم عدسی و و املت نگه داری که همشون خشک شدن ته قابلمه چسبیدن 

سراخر قاطی کننن بخورن اسراف😕😕😕😕

من مامان شدم🥲

آها یکی از فامیلامون هر وقت خانوادگی برنامه میریزم مثلا جوجه ببریم پارک بخوریم شاید در حد ۴ تیکه جوجه بیاره سه نفرم هستن بعد از جوجه بقیه برمیداره میده به شوهرشو بچش

به هر چی میپرستید بیخیال اسم کاربری من بشید هنوز که هنوزه خودمم نمیدونم برای چی این اسمو گذاشتم نه خودم سیگار میکشم نه سیگار دوست دارم نه شوهرم سیگار میکشه😫😫😫😫😫ممنون میشم لایک نکنید❤

من خونه فامیل از حوله استفاده نمیکنم

نمیگم کی ولی یکی از اقوامموم خونشون بودیم من برای خشک کردن دستم دوتا دستمال کاغذی برداشتم 

انقدرررررر با زنش جلوی ما دعوا کرد که چرا هیچی نمیگی دوتابرداشته که ما سر جامون خشک شدیم 

الانم نمیدونم چی بگم 😶😶😶😶

طراحی تابلوهای نقاشی اتاق کودک 

ازهمین جا دست تکون میدم👋👋👋👋این تاپیک پربازدیدهستش

هیچگاه  نه  به کسی  بخندید نه  فضاوتش  کنید  هرگز   نمیدانید  شاید  روزی  شما  هم  در  همان  شرایط  قرار  بگیرید