2777
2789
عنوان

از عجیب ترین رفتارهای آدم های خسیس در اطرافتون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 14632 بازدید | 186 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای نگوووووو😯😯😯 یعنی چی یه هفته برنج و خورشت و نمیدونم عدسی و و املت نگه داری که همشون خشک شدن ت ...

🤣🤣🤣🤣🤣نه دیگه در این حد که داری میگی 

مثلا من خودم دو سه مدل که میمونه یه وعده گرم‌میکنم میخوریم 

نه اینکه همه رو قاطی کنم با هم یا باهاش سوپ بزارم!!!

استارتر دستت درد نکنه تاپیک خوبی زدی گلم 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
اره منم خاستم همینو بگم. چون واقعا عنوانش جالبه و درابن باره خاطرات زیاده

اره جالبه خیلیا داستان واسع تعریف دارن

هیچگاه  نه  به کسی  بخندید نه  فضاوتش  کنید  هرگز   نمیدانید  شاید  روزی  شما  هم  در  همان  شرایط  قرار  بگیرید

من خودم ک خوراکی میخرم تو کمدم قایم میکنم همیشه هم استرس دارم کسی نره سر کمدم 

ی بارم زن داداشم با پیراهن من رفتم خونشون انقدر استرس داشتم بر نگردونه 

یکی از چیز هایی که بیشعور ها استثنا از عهده ی آن خوب بر می آیند عصبانیت است ، آنها از آن دسته از آدم هایی نیستند که گهگاهی از کوره دربروند بلکه همیشه از کوره در میروند ، آدم بیشعور اعتقاد دارد عصبانیت بهترین وسیله برای رویارویی با جهان درنده ای است که در آن زندگی میکنیم .شعار او این است :<هرگز با یک آدم عصبانی مثل خودش بر خورد نکن بلکه ده برابر عصبانی تر برخورد کن > .

دعوت بودیم خونه یه بنده خدایی

رفتم آشپزخونه کمکش دیدم فقط یه قابلمه بزرگ سوپ رو گاز با یه قابلمه بزرگ پلو

موقع نهار، مرغهای توی سوپ رو درآورد تو روغن سرخ کرد گذاشت کنار برنج

زنانی که کتاب می‌‌خوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه می‌‌تواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند!                                                     (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)               

خواهر شوهرم خونمون بود داشتم گوشت چرخ کرده بسته بندی میکردم اخرش یکم‌موند ریختم تو کیسه یهو گفتم کمه بزار امشب کتلتش کنم دیگه بعد از نایلون دراوردمش انداختمش تو کاسه 

خواهر شوهرم گفت کیسه اشو ننداز دور حیفه با مایه بشورش!!!!

منم کپ کردم آخه خیلی چرب بود

خواهر شوهرم خونمون بود داشتم گوشت چرخ کرده بسته بندی میکردم اخرش یکم‌موند ریختم تو کیسه یهو گفتم کمه ...

واای حالم به هم خورد

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

منو مادر شوهرم رفته بودیم عیادت خونه ی زن عموی شوهرم.بیچاره خیلی حالش بد بود دختراشم رفته بودن سرکار خونه نبودن.زن عموی شوهرم همش ناله میکرد اصلا چشاش وا نمیشد  دائم میگقت ببخشیدا کسی نیس ازتون پذیرایی کنه.حالا منو مادرشوهرمم ازراه دور اومدیم دهنمون خشک خشکه.مادرشوهرم گفت عیب نداره خودمون الان چایی میاریم .به من اشاره کرد که برم آشپزخونه چایی بیارم.خلاصه رفتم آشپزخونه و چایی دم کردم خودمم اومدم نشستم پیش مادرشوهرم تا چایی خوب دم بگیره برم بریزم.زن عمو گفت پس کو چایی گفتم دم بگیره الان میارم.به جااااااااان خودم چنان چشماش باااااااااز شد و ازجاش پرید گفت دم کردیییییییی؟ گفتم بله.گفت من تازه اونو صبح دم کرده بودم چرا ریختی دور؟بعدم مثل فنر ازجاش بلند شد رفت آشپز خونه ببینه میتونه تفاله چایی رو برداره یا دیگه قابل استفاده نیس.وای من دهنم وا مونده بود اصلا هنگ بودم توراه برگشت مادر شوهرم غش کرده بود از خنده میگفت خدا خیرت بده بنده خدارو از رختخواب جدا کردی

برای همتون ارزوی خوشبختی میکنم  

مادر شوهرم خ خسیسه

نمونش همین امروز توی روستاشون خونه ویلایی درست کردن مامانم و بابام من و شوهرم امروز رفتیم منزل مبارکیشون از قبل بهم گفت خودت یه چیزی درست کن بیار خورش سبزی گذاشتم شوهرم ز زنگ بهش گفت برنج و بزار رفتیم دیدیم برنج هندی گذاشته حالا پر خونه برنج ایرانیه جالبه خانواده من توی این هفت سال فقط یه بار دعوت کرده

People are asleep and when they die ,they waken