2777
2789
عنوان

جاری بد جنس 😢😢😢😲

| مشاهده متن کامل بحث + 1084 بازدید | 67 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

غش غش بخند بگو رفتم طلا فروشی بفروشمش گفت بدله به همین سادگی دست اخرم بگو بابا تو دیگه کی بودی

ننیبینمش الان حدود هشت ماهه رفته خونه ی پدرش 

چیزی رو سخت نمیگیرم جز دستاااات 😘😘😘
ننیبینمش الان حدود هشت ماهه رفته خونه ی پدرش 

شمارشونداری؟ 

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری

ااای خدا از درون دارم میسوزم اخه این چه کاری بود کرد چقدر من رو پول انگشتر حساب کردم‌حتی ابروم جلوی طلا فروشی رفت اخه اشنای مامانم اینا بود 

وای😱 @نــــهـال_بـــــلا   😕

😂😂😂😂چقد خر بوده یارو وای

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

حالا شما خوبی ،جاری من چند سال پیش که تازه عقد کرده بوده ،مادر شوهرم اینا عیدی واسش ی شمش و زنجیر میبرن با کلی چیزای دیگه ،بعد اونا که واسه برادر شوهرم عیدی میارن ،ی دستبند مردونه  هم میارن و میگن طلاست بعد ی مدت برادر شوهرم  میبینه داره سیاه میشه میبره نشون میده میگن بدله ،جاریمم میخواسته ضایع نشه میخنده میگه من شوخی کردم طلاست تو چرا باور کردی ،در حالی مادر شوهرم میگفت خیلی جدی گفت طلاست و کلی کلاس گذاشت

عزیزم  به گو رفتم طل فروشی گفت بدله نکنه بهت  طلا فروشه دروغ گفته

ن بابا اشناس همون موقع شک کرد رو ی سنگی امتحانش کرد گفت پیداش کردی گفتم ن چطور گفت اخه بدله