2777
2789
عنوان

جاریم به دختر گفت نمکی خیلی ناراحت شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2461 بازدید | 86 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برف میاد کسی بهم نمیگه پامو از در میزاشتم و میزارم بیرون میفهمم😐❤

😂😂 میخوان سورپرایز شی

‏هنوز شادى اون صبحهايى كه بابام بيدارم ميكرد ميگفت بيا از پنجره بيرونو نگاه كن، برف اومده، رو تو قلبم احساس ميكنم❤💗

غلط کرده گفته 

جاری من گفت شنیدم بچه دوس داری ( حاملس ) گفت راحت شدم میای کمکم میکنی 

برگشتم سر سفره بودیم همه بودن خواهر شوهرام و جاری دیگ و. کلی زن 

گفتم شوهر من عاشق بچه دختره اما میگه فقط بچه خودمو دوس دارم داشت نوشابه میخورد هنگ کرد 😂😂😂 

❤️🌺 
چه بی ادب؛ تو هم به بچه ش نه ولی به خودش بگو کبری (تو فیلم خواب و بیدار فخیم زاده 😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣👏

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 
غلط کرده گفته  جاری من گفت شنیدم بچه دوس داری ( حاملس ) گفت راحت شدم میای کمکم میکنی  بر ...

چه ربطی داشت متوجه نشدم 

کاهش وزن برای بارداری هر چه زودتر 🤕وزن العانم ۷۴و۵۰۰ ..وزن هدف اول ۷۰ ...هدف دوم ۶۸ ...هدف سوم ۶۵ ،یه دعای خیر هم جهت نینی دارشدنمون بکنید شاید خدا به دعای شما کمکمون کرد 😘