2777
2789

متاسفانه بعداز زایمان85پودم هیچ علاقه ایم به کم کردن نداشتم تا شدم

90

وقتی میدیدممانتوهایی ک دوست دارم لباس قشنگا سایزم نیست چقد حرص خودم چند بار خواستم کم کنم ک نشد

چهلو سه روز پیش شروع کردم به رژیم بدون برنامه😃 ورزشم گهگداری

وزنی ک شروع کردم ورزشو89کیلو بودم سایز مانتو54

الان81.600وزن  سایز مانتو.50  48

کلی ذوق کردم که امروز موقع اتاق تکونی بعضیاز لباسام امتحان کردم سایزم شده بودن     همن هنوز ادامه میدم میخوام 70بشم

قدم173

خاطره تولد درسا خانوممتیکر به وقت تولد دخترم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام کالری شماری میکنی؟

تاپیک چالش کاهش وزن شروع چالش لاغری 16 دی😊😊😊وزن اولیه/93😟😰😟وزن الان88☺😮☺وزن هدف65😀😄😀                                   حق نداری بیخیال بشی!یادت باشه که برای چی شروع کردی و اهدافت چی بود.فقط باید دوام بیاری؛حتی در سخترین لحظه هاهم فقط به آرزوهات واهدافت فکر کن،ودوباره شروع کن.اینه رمز موفقیت

منم 93 کیلو بودم سایز 50 بودم الان رسیدم به 89

تاپیک چالش کاهش وزن شروع چالش لاغری 16 دی😊😊😊وزن اولیه/93😟😰😟وزن الان88☺😮☺وزن هدف65😀😄😀                                   حق نداری بیخیال بشی!یادت باشه که برای چی شروع کردی و اهدافت چی بود.فقط باید دوام بیاری؛حتی در سخترین لحظه هاهم فقط به آرزوهات واهدافت فکر کن،ودوباره شروع کن.اینه رمز موفقیت

اگه کالری شماری میکنین من گروه کاهش وزن دادم توتاپیکم هست بیاین اونجا گروهی وزن کم کنیم انگیزه بگیریم