2777
2789
عنوان

دیگه دلم نمیخواد پسرمو بغل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 33 پست

عین شوهر من بخدا پسرمم به باباش میچسبه البته طبیعیه منو بیشتر میبینه تا باباش.ولی وقتی میرم سرکار تموم که میشم میان دوتایی دنبالم از ذوووق نمیدونه چیکار کنه جیغ جیغ می‌کنه که منو دیده به تو وابسته تره مطمئن باش.

منم منم دختر ننه ام💞💞💞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیوه حتی حس میکنم پسرمو هم دوس ندارم!! به خدا همه کارای خونه رو دوش منه خانومای خانه دار بچه دار میدونن چی میگم زودتر پاشو صبحانه درس کن بچه رو مهد ببر از مهد بیار ناهار اماده کن بشور بپز جم کن بساب! انگار این کارای خونه هم تمومی نداره! این دو روزم پسرم مریض بود همش بغلم بود بچه بغل کارا رو میکردم  همسرم همکاری نمیکنه  

من دختر بدی بوده ام ! برای انکه پسری دوستم رادر ماشین ببوس تمام خیابان را کشیک داده ام ! من به موتور سیکلت هایی که باسرعت از کنارم ردشده اند بلند گفته ام (سگ پدر..) من اینجور مواقع سرم رانینداخته ام پایین مودب نبوده ام شورش رادرآوردم ام !     زبانم دراز بوده ! من رژ لب هایم را بالای لبم زده ام ! من دختر قرتی فامیل بوده ام ! من دختر بدی بوده ام که روی ابرو ها موهایش رنگ گذاشته !! دختر بد کمر باریک ..دختر بد زبان دراز ..دختربدی که وسط کتابهایش خوابش میگیرد ..انگشت تفی اش را به صفه میزند دختر بدی که هیچوقت آدم  نمیشود  حرف منو قبول نداری مجبور نیستی رپلای کنی توام نظرتو بده 

عزیزم تقصیر بچه که نیست رفتار همسرت باعث این دوگانگی شده همسر شما باین سن عقلش نمیرسه نباید جلو بچه شما رو سرزنش که پرو نشده بچتون میخوای بچه به این کوچیکی درست رفتار کنه؟

کاربر lida30 هستم عضویت اردیبهشت ۹۶ ساعتی میزان آنی  ساعتی موزون خویش  بعد از این میزان خود شو  تاشوی موزون خویش
یعنی انگاری من تاپیک زدم بخدا فک کنم اکثرا اینطورین تاوقتی همسرم نیس دخترم نه گریه میکنه نه بهانه ن ...

اره بابا دختر منم تا بابامو یا شوهرمو میبینه لوس میشه میدونه هرجی بگه اونا انجام میدن اینکارارو میکنه

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن

بچه ها تو همه چیز دنبال طرفداری کردن از قهرمانا هستن مثلا توی کارتن دیدن جذب قهرمان داستان میشن توی زندگی هم همینطوره الان پدرش برای بچه حکم نقش اصلی رو داره بخاطر همین شما هرچقدرم محبت کنی به سمت اون کشیده میشه اگه سعی کنی که نقش اصلی و قهرمان زندگی پسرت خودت باشی این قضیه کاملا برعکس میشه

دخترمنو بیبینی متوجه میشی که پسرت فرشته س😅😅😅

دخترمن وقتی باباش از سرکار میاد میره بوسش میکنه میشینه کنارش و اروم اروم گریه ی ریز میکنه و زیرآب داداششو میزنه😐

ففط اون لحظه به خودم میاد که شوهرم داره فریاد میزنه علیییییییییی صد بار گفتم عسل رو اذیت نکن🤐

حالا خدایی اتفاق خاصی ام اصلا نیفتاده ها نمیدونم دخترم دقیقا چی میگه😅😅😅😅

توقع دهره شام ناهار به راه باشه بچه هم که 24 ساعته با منه منم همیشه خوش اخلاقو مهربون باشم!! اگه بچه رو دعوا کنم بهم میگه دیوونه ایی!! به خدا چن روز مسافرت بودیم خودش نمیتونست تحمل کنه پسرم خیلی اذیت کرد هی چن بار سرش داد زد 

من دختر بدی بوده ام ! برای انکه پسری دوستم رادر ماشین ببوس تمام خیابان را کشیک داده ام ! من به موتور سیکلت هایی که باسرعت از کنارم ردشده اند بلند گفته ام (سگ پدر..) من اینجور مواقع سرم رانینداخته ام پایین مودب نبوده ام شورش رادرآوردم ام !     زبانم دراز بوده ! من رژ لب هایم را بالای لبم زده ام ! من دختر قرتی فامیل بوده ام ! من دختر بدی بوده ام که روی ابرو ها موهایش رنگ گذاشته !! دختر بد کمر باریک ..دختر بد زبان دراز ..دختربدی که وسط کتابهایش خوابش میگیرد ..انگشت تفی اش را به صفه میزند دختر بدی که هیچوقت آدم  نمیشود  حرف منو قبول نداری مجبور نیستی رپلای کنی توام نظرتو بده 

عزیزم دخترمنم ۲ سالشه پیش باباش یه مظلوم نمایی میکنه میخوام خفش کنم😁ناراحت نباش بچه ها اکثرا همینطورن مامانا تکراری میشن براشون وعشق باباهستن چون توی خونه بامادرشون سروکله میزنن ،ولی کافیه بگی ده دقیقه پیش بابا بمون،زمین وزمان وبهم میریزه طوری گریه میکنه انگار میخوای برای همیشه ازپیشش بری😂بعدم آقاییون اکثرا سرشون توی گوشی هست اگه مردی ودیدی سرش توی گوشی نباشه یا از فضا وسرزمینهای دور اومده وهنوز نمیدونه چی به چیه😊یا گوشیش ساده هست امکان ورود به ونیای مجازی براش فراهم نشده😐

تاتوانی رفع غم از چهره ی غمناک کن،درجهان گریاندن آسان است، اشکی پاک کن😍

من الان ۱۹سالمع بچع ک بودم مامانم با اینکع خیییلی مهربونع هااا ولی فقط کافی بود یبار دعوام کنع بابام ک میومد ی گریع ای میگردم ی کولی بازی درمیاوردم ک نگووووو بعد بابامم مامانو دعوا میکرد 😂بعد دلم انقد خنک میشد😅یادش بخیییر ولی الان مامانمو بیشتر از بابام دوس دارم

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم
دخترمنو بیبینی متوجه میشی که پسرت فرشته س😅😅😅 دخترمن وقتی باباش از سرکار میاد میره بوسش میکنه میش ...

ای جااان عسل بلا عسل ناقلا از طرف من ببوسش😍

منم منم دختر ننه ام💞💞💞
دخترمنو بیبینی متوجه میشی که پسرت فرشته س😅😅😅 دخترمن وقتی باباش از سرکار میاد میره بوسش میکنه میش ...

واااای دلم غش رفت واسه دخترت😅😅🤗🤗

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
بچه ها تو همه چیز دنبال طرفداری کردن از قهرمانا هستن مثلا توی کارتن دیدن جذب قهرمان داستان میشن توی ...

مشکل همینه هم کاملا خسته میشم از کارا ی خونه! همسرمم که میاد کار خاصی نمیکنه ها ولی‌ چون منو دعوا میکنه جلو بچه به خاطر بچه انگار اون چقد خوبه من چققققد مامان بدیم

عزیزم بچه من نوزده ماهشه دقیقن همینه حتی شبا هم ک می‌خواد بخوابه باباش باید کنارش دراز بکشه و محکم دستشو بگیره تا شیر بخوره بخوابه 

موقع غذا خوردنم کلن بغل باباشه 

وقتی باباش خونه س اصلن ب اسباب بازیاش نگام  نمیکنه 

بچه س دیگ باباش رو‌کمتر میبینه طبیعیه ک بخواد بیشتر باهاش وقت بگذرونه