2777
2789
عنوان

دیگه دلم نمیخواد پسرمو بغل کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 33 پست

من پسرم 3 سالو 8 ماهشه  دارم با خودم فک میکنم جم کنم برم خونه مامانم تا همسرم مجبور شه چن روزی وقت بیشتری صرف بچه بکنه! قدر خونه تمیز ناهار شام اماده رو بدونه

من دختر بدی بوده ام ! برای انکه پسری دوستم رادر ماشین ببوس تمام خیابان را کشیک داده ام ! من به موتور سیکلت هایی که باسرعت از کنارم ردشده اند بلند گفته ام (سگ پدر..) من اینجور مواقع سرم رانینداخته ام پایین مودب نبوده ام شورش رادرآوردم ام !     زبانم دراز بوده ! من رژ لب هایم را بالای لبم زده ام ! من دختر قرتی فامیل بوده ام ! من دختر بدی بوده ام که روی ابرو ها موهایش رنگ گذاشته !! دختر بد کمر باریک ..دختر بد زبان دراز ..دختربدی که وسط کتابهایش خوابش میگیرد ..انگشت تفی اش را به صفه میزند دختر بدی که هیچوقت آدم  نمیشود  حرف منو قبول نداری مجبور نیستی رپلای کنی توام نظرتو بده 
مشکل همینه هم کاملا خسته میشم از کارا ی خونه! همسرمم که میاد کار خاصی نمیکنه ها ولی‌ چون منو دعوا می ...

کاملااا میفهمم چی میگی من تو شرایطی مشابه شما ولی 100درجه بدتر قرار داشتم تا اینکه شیومو عوض کردم مثلا اسباب بازیش خراب میشد براش درست میکردم نمیگفتم بیا درستش کردم دیگه خراب نکنی میگفتم ببین چه مامان قوی داری همه چی رو میتونه درست کنه کانال برنامه کودک خراب میشد همینکارو میکردم براش موشک کاغذی و کاردستی که پسرونه باشه درست میکردم خوشش که میومد دوباره یه جوری خودمو قهرمان جلوه میدادم خودم تنها پارک.میبردمش چیزی براش میخریدم میگفتم مثلا هرکی دیگه جای من بود اینو برای بچش نمیخرید فقط من چون دوست دارم خریدم خلاصه ازین جور کارا کردم تا درست شد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاملااا میفهمم چی میگی من تو شرایطی مشابه شما ولی 100درجه بدتر قرار داشتم تا اینکه شیومو عوض کردم مث ...

عزیزم منم تو خونه باهاش بازی میکنم اصن دعواش نمیکنم ولی وقتی همسرم خونس عصبی میشم که از دستش برمیادو حاضر نیس کمک کنه حرصم در میاد برا همین راحت عصبانی میشمو بچه رو دعوا میکنم

من دختر بدی بوده ام ! برای انکه پسری دوستم رادر ماشین ببوس تمام خیابان را کشیک داده ام ! من به موتور سیکلت هایی که باسرعت از کنارم ردشده اند بلند گفته ام (سگ پدر..) من اینجور مواقع سرم رانینداخته ام پایین مودب نبوده ام شورش رادرآوردم ام !     زبانم دراز بوده ! من رژ لب هایم را بالای لبم زده ام ! من دختر قرتی فامیل بوده ام ! من دختر بدی بوده ام که روی ابرو ها موهایش رنگ گذاشته !! دختر بد کمر باریک ..دختر بد زبان دراز ..دختربدی که وسط کتابهایش خوابش میگیرد ..انگشت تفی اش را به صفه میزند دختر بدی که هیچوقت آدم  نمیشود  حرف منو قبول نداری مجبور نیستی رپلای کنی توام نظرتو بده 
عزیزم منم تو خونه باهاش بازی میکنم اصن دعواش نمیکنم ولی وقتی همسرم خونس عصبی میشم که از دستش برمیادو ...

شوهر منم چون خیالش راحت بود که بچه کاملا طرف خودش و پدرمادرشه هیچ وقتی برای بچه نمیذاشت همش خودش بود و خودش حالا که فهمیده بچه کشیده شده طرف من خیلی وقت گذاشتن با پسرم براش مهم شده