2777
2789

حالا که خوندی و بهت ارامش داده

حتما نیت کن و با توکل وپر امید بخون

دوستان گلم زندگی تون سرشار از امید و توکل .امید وتوکل مون به لطف و رحمت خداوند متعال باشه . در طی مسیر صبرو شکیبایی داشته باشیم. اغاز هر روز لحظه ها و ثانیه های زندگی مون درود برمحمد وال محمد باشه. ذکر صلوات رو در هیچ شرایطی فراموش نکنیم . اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خوندم ولی خیلی چیزای دیگه هم خوندم. حاجتم گرفتم، حالا نمیدونم با خوندن کدوم حاجتم براورده شده

در همه حال خوشحالم حتی اگه دنیا به کامم نباشه  یا درد بکشم.یکسال بزرگتر شدم  پس باید بیشتر بخندم    
حالا که خوندی و بهت ارامش داده حتما نیت کن و با توکل وپر امید بخون

انقدر که سختی دیدم و گره تو کارم هست

دارم انگار ایمانمو از دست میدم😔 کاش خدا بهم رحم کنه

آره میخونم عزیزم دعا کن بیام تاپیک حاجت رواییمو بزنم🙏🙏😔

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد.
من خوندم ولی خیلی چیزای دیگه هم خوندم. حاجتم گرفتم، حالا نمیدونم با خوندن کدوم حاجتم براورده شده

چه چیزایی باهمدیگه خوندین؟

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

حاجتت سخت بود؟ من پنج ساله دارم به درگاه خدا دعا میکنم

البته خدا که هرگز مارو رها نکرده وگرنه کارمون زار میشه

ولی خب به چیزیم که میخواستم نرسیدم فعلا

هنوز امید دارم ته دلم🙏🙏😔

من از امروز واسه شفای جوان بیمارم شروع کردم انشاالله به حق حضرت زهرا جواب میگیرم التماس دعای زیااادد ...

الهی خدا همه بیمارارو شفا بده به حق امام زمان.

میون دعاهات برای منم دعا کن عزیزم🙏

انشالله به حاجتت میرسی حتما🙏🌸

واقعا حاجت میده آیا؟؟؟؟؟

بله

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه
چه چیزایی باهمدیگه خوندین؟

ذکر استغفرا..... 

زیارت مادر امام زمان دعای مشلول و چند تا دعای دیگه که بهم سفارش شده بود تو مفاتیح نبودن

در همه حال خوشحالم حتی اگه دنیا به کامم نباشه  یا درد بکشم.یکسال بزرگتر شدم  پس باید بیشتر بخندم    
انقدر که سختی دیدم و گره تو کارم هست دارم انگار ایمانمو از دست میدم😔 کاش خدا بهم رحم کنه آره میخو ...

خداایمانتو امتحان میکنه.

خداشایدم چیزی هست تو نمیدونی چون خدا دعاهات براورده میکنه نمیزاره اذیت شی

مادرشوهرایی که عروستون شکنجه میدین اذیت میکنین میگین حرف حرف شماست وفکرمیکنین کاری باهاش ندارین یادتون نره اونام خدادارن عدالت خداهم هست ازخدابترسین😭☹😕شبا باگریه میخوابم ازاشکهایم که بخدا گلایه میکنن وامانتن بترس خواهرشوهرای عزیزلطفا توقعتون ازبرادر متاهل کم کنین بخدااون مسئول خرج وهدیه ومناسب وکمک وقرض تووبچه وهمسرت نیس لطفا نگو یدونه برادرم کسی اون ازتوجدانمیکنه ولی بزاربراخودش وزنش خرج کنه مگرنه زنش میگه حرامت باشه