shokolattr مدیر استارتر عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 245 عنوان چطور چشم سوممونو باز کنیم 1831 بازدید | 141 پست چاکرا که تا جای که میدونم یکیشون چشم سوممونه کی میدونه چطور میشه چشم سوم باز کنیم یا یکی رو معرفی کنین که چشمم سوممو باز کنمممنون میشم 1398/11/04 | 14:18 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eliiii_th عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 4797 نمیدونم میشه واسه تاپیک آخرم گزارش بزنی؟؟؟! خودکارتان را گم کنید:خودکار ندارید/ خودکار نداشته باشید:نمینویسید/ ننویسید:نمی خوانید/نخوانید:موفق نمیشوید/ موفق نشوید:دیپلم نمیگیرید/ دیپلم نگیرید: کار ندارید/ کار نداشته باشید:پول ندارید/ پول نداشته باشید:غذا ندارید/ غذا نداشته باشید:لاغر میشوید/لاغر بشوید:زشت میشوید/زشت بشوید:عشق ندارید/ عشق نداشته باشید:ازدواج نمیکنید/ازدواج نکنید:بچه دار نمیشوید/ بچه دار نشوید:تنها میمانید/ تنها بمانید:افسرده میشوید/ افسرده بشوید:مریض میشوید/ مریض بشوید:میمیرید خب مراقب خودکارتون باشید
shokolattr مدیر استارتر عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 245 نمیدونم میشه واسه تاپیک آخرم گزارش بزنی؟؟؟! کدمش گلم تو هم برا تایکی اولی من گزارش بزن
eliiii_th عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 4797 کدمش گلم تو هم برا تایکی اولی من گزارش بزن آخری عزیزم چشم خودکارتان را گم کنید:خودکار ندارید/ خودکار نداشته باشید:نمینویسید/ ننویسید:نمی خوانید/نخوانید:موفق نمیشوید/ موفق نشوید:دیپلم نمیگیرید/ دیپلم نگیرید: کار ندارید/ کار نداشته باشید:پول ندارید/ پول نداشته باشید:غذا ندارید/ غذا نداشته باشید:لاغر میشوید/لاغر بشوید:زشت میشوید/زشت بشوید:عشق ندارید/ عشق نداشته باشید:ازدواج نمیکنید/ازدواج نکنید:بچه دار نمیشوید/ بچه دار نشوید:تنها میمانید/ تنها بمانید:افسرده میشوید/ افسرده بشوید:مریض میشوید/ مریض بشوید:میمیرید خب مراقب خودکارتون باشید
eliiii_th عضویت: 1398/09/10 تعداد پست: 4797 زدم خودکارتان را گم کنید:خودکار ندارید/ خودکار نداشته باشید:نمینویسید/ ننویسید:نمی خوانید/نخوانید:موفق نمیشوید/ موفق نشوید:دیپلم نمیگیرید/ دیپلم نگیرید: کار ندارید/ کار نداشته باشید:پول ندارید/ پول نداشته باشید:غذا ندارید/ غذا نداشته باشید:لاغر میشوید/لاغر بشوید:زشت میشوید/زشت بشوید:عشق ندارید/ عشق نداشته باشید:ازدواج نمیکنید/ازدواج نکنید:بچه دار نمیشوید/ بچه دار نشوید:تنها میمانید/ تنها بمانید:افسرده میشوید/ افسرده بشوید:مریض میشوید/ مریض بشوید:میمیرید خب مراقب خودکارتون باشید
salna عضویت: 1396/07/09 تعداد پست: 9501 خطرناکه چرا میخوای چشم سومتو باز کنی هزار جور موجودات غیر ارگانیک میبینی خودت اذیت میشی اگه هم میخوای فعال کنی باید از چاکرای ریشه شروع کنی زیر نظر استاد «فَاللَّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ»
shokolattr مدیر استارتر عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 245 خطرناکه چرا میخوای چشم سومتو باز کنی هزار جور موجودات غیر ارگانیک مبینی خودت اذیت میشی & ... میدونم خطرناکه ولی واقعا یه چیزای هست که فک کنم چارش همین باشه چاره دیگع ندارم از میشه بیشتر راهنمای کنی عزیزم
1360bahark عضویت: 1397/12/20 تعداد پست: 7539 تمرین میخواد یه خورده اولشم میترسی چون یه مشت هاله اولش دورو اطرافت میبینی
shokolattr مدیر استارتر عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 245 تمرین میخواد یه خورده اولشم میترسی چون یه مشت هاله اولش دورو اطرافت میبینی خودم تنهای میتونم تمرینارو انجام بدم و چه تمرینایی؟
salna عضویت: 1396/07/09 تعداد پست: 9501 میدونم خطرناکه ولی واقعا یه چیزای هست که فک کنم چارش همین باشه چاره دیگع ندارم از میشه بیشتر ر ... من یه کانال دارم چشم سوم باز میکنن ولی پولیه «فَاللَّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ»
1360bahark عضویت: 1397/12/20 تعداد پست: 7539 خودم تنهای میتونم تمرینارو انجام بدم و چه تمرینایی؟ اره میتونی ولی باید یکی بهت یاد بده که چه کارای انجام بدی
shokolattr مدیر استارتر عضویت: 1398/10/28 تعداد پست: 245 من یه کانال دارم چشم سوم باز میکنن ولی پولیه وایی عزیزم ممنون میشم لینکشو بدی بهم
salna عضویت: 1396/07/09 تعداد پست: 9501 وایی عزیزم ممنون میشم لینکشو بدی بهم @meditation_Ajna «فَاللَّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ»