2777
2789
عنوان

چطور چشم سوممونو باز کنیم

1828 بازدید | 141 پست

چاکرا  که تا جای که میدونم یکیشون چشم سوممونه کی میدونه چطور میشه چشم سوم باز کنیم یا یکی رو معرفی کنین که چشمم سوممو باز کنم‌ممنون میشم

نمیدونم 

میشه واسه تاپیک آخرم گزارش بزنی؟؟؟!

خودکارتان را گم کنید:خودکار ندارید/ خودکار نداشته باشید:نمینویسید/ ننویسید:نمی خوانید/نخوانید:موفق نمیشوید/ موفق نشوید:دیپلم نمیگیرید/ دیپلم نگیرید: کار ندارید/ کار نداشته باشید:پول ندارید/ پول نداشته باشید:غذا ندارید/ غذا نداشته باشید:لاغر میشوید/لاغر بشوید:زشت میشوید/زشت بشوید:عشق ندارید/ عشق نداشته باشید:ازدواج نمیکنید/ازدواج نکنید:بچه دار نمیشوید/ بچه دار نشوید:تنها میمانید/ تنها بمانید:افسرده میشوید/ افسرده بشوید:مریض میشوید/ مریض بشوید:میمیرید                                                خب مراقب خودکارتون باشید           

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کدمش گلم تو هم برا تایکی اولی من گزارش بزن

آخری عزیزم چشم

خودکارتان را گم کنید:خودکار ندارید/ خودکار نداشته باشید:نمینویسید/ ننویسید:نمی خوانید/نخوانید:موفق نمیشوید/ موفق نشوید:دیپلم نمیگیرید/ دیپلم نگیرید: کار ندارید/ کار نداشته باشید:پول ندارید/ پول نداشته باشید:غذا ندارید/ غذا نداشته باشید:لاغر میشوید/لاغر بشوید:زشت میشوید/زشت بشوید:عشق ندارید/ عشق نداشته باشید:ازدواج نمیکنید/ازدواج نکنید:بچه دار نمیشوید/ بچه دار نشوید:تنها میمانید/ تنها بمانید:افسرده میشوید/ افسرده بشوید:مریض میشوید/ مریض بشوید:میمیرید                                                خب مراقب خودکارتون باشید           

زدم

خطرناکه  چرا میخوای چشم سومتو باز کنی هزار جور موجودات غیر ارگانیک  میبینی خودت اذیت میشی  اگه هم میخوای فعال کنی باید از چاکرای ریشه شروع کنی زیر نظر استاد  

«فَاللَّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ»
خطرناکه  چرا میخوای چشم سومتو باز کنی هزار جور موجودات غیر ارگانیک  مبینی خودت اذیت میشی & ...

میدونم خطرناکه ولی واقعا یه چیزای هست که فک کنم چارش همین باشه چاره دیگع ندارم از  میشه بیشتر راهنمای کنی عزیزم

میدونم خطرناکه ولی واقعا یه چیزای هست که فک کنم چارش همین باشه چاره دیگع ندارم از  میشه بیشتر ر ...

من یه کانال دارم  چشم سوم باز میکنن  ولی پولیه 

«فَاللَّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ»