2777
2789
عنوان

مشاور و برنامه ریز کنکور

267 بازدید | 8 پست

سلام سلام..امیدوارم حال همتون خوب باشه❤بچه ها کسی ازین مشاورایی ک شبکه ها تبلیغ میکنن برنامه گرفته؟راضی بوده؟شهرخودمون فقط برای برنامه و نشاوره ۲ تومن میگیرن..واقعا نمیصرفه..تازه دوستمم گرفته ولی برنامشو دوست نداشتم و اصلا انگار مشاورش زحمتی نمیکشه و برنامه ی خفنی نداده بهش

کوچیک که بودم چند تا زن میومدن دم مدرسه با عنوان معلم حجاب! درباره ترسی حرف میزدن که باید از خدا داشته باشیم ، اینکه تو جهنم خدا چه بلاهایی سرمون میاره و ما باید همیشه مراقب حجاب مون و اگر یک تار مو مون بیرون باشه اون دنیا تک تک تار موهایی که بیرون بوده اویزون میشیم ، اگر ناخن هامون بلند باشه اون دنیا میکشنشون و خلاصه تا سال ها باعث شده بود من از خدایی که اینا برام ساخته بودن بترسم . بزرگ تر که شدم کلاهم رو قاضی کردم و برای خودم خدایی ساختم که دوست دار انسانیت هست نه حجاب و عرف و ... خدایی که اگر از بنده اش ناراحت شده صرفا بخاطر اینه که یه کار غیر انسانی انجام داده نه یه کار غیر دینی. من خدایی رو میپرستم که لایق پرستشه نه خدایی که یه عده نادان و خرافاتی برای میلیون ها ادم ساختند . مادر پدر های اینده برای بچه هاتون خدا رو جوری توصیف کنید که از پرستش اون لذت ببرن نه اینکه همیشه ازش ترس و واهمه داشته باشه❤رفیقِ همیشگیِ من خُداس❣

ببین عزیزم این مشاوره ها به هیچ دردی نمیخوره

خودت برای خودت برنامه ریزی کن

هر درسی رو میخونی روز بعدش و یک هفته بعد و یک ماه بعد مرورش کن و تستاشو تقسیم کن تو این بازه ها جواب بده

تست هایی رو هم که اشتباه میزنی هایلایت کن وقتی مرور میکنی اونا رو دوباره جواب بده

هیچ برنامه ی خاصی هم احتیاج نداری

یه آزمون مث قلم چی یا گزینه ۲ هم ثبت نام کن طبق برنامه همون بخون برو جلو

فقط تو همین زمان هایی که بهت گفتم مرور تو برنامه ت بذار

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشاوره خیلی مهمه

اینایی که میگی رو نمیدونم ولی ۲ تومن واقعا چیزی نیس

مشاور خوب اصفهان ۵ ۶ تومنه

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 
ببین عزیزم این مشاوره ها به هیچ دردی نمیخوره خودت برای خودت برنامه ریزی کن هر درسی رو میخونی روز ب ...

رژ سرخابی نمیتونم متاسفانه..نمیدونم چجور بگم..بلدنیستم زمانمو تقسیم کنم..واقعا نیازدارن ب مشاور

کوچیک که بودم چند تا زن میومدن دم مدرسه با عنوان معلم حجاب! درباره ترسی حرف میزدن که باید از خدا داشته باشیم ، اینکه تو جهنم خدا چه بلاهایی سرمون میاره و ما باید همیشه مراقب حجاب مون و اگر یک تار مو مون بیرون باشه اون دنیا تک تک تار موهایی که بیرون بوده اویزون میشیم ، اگر ناخن هامون بلند باشه اون دنیا میکشنشون و خلاصه تا سال ها باعث شده بود من از خدایی که اینا برام ساخته بودن بترسم . بزرگ تر که شدم کلاهم رو قاضی کردم و برای خودم خدایی ساختم که دوست دار انسانیت هست نه حجاب و عرف و ... خدایی که اگر از بنده اش ناراحت شده صرفا بخاطر اینه که یه کار غیر انسانی انجام داده نه یه کار غیر دینی. من خدایی رو میپرستم که لایق پرستشه نه خدایی که یه عده نادان و خرافاتی برای میلیون ها ادم ساختند . مادر پدر های اینده برای بچه هاتون خدا رو جوری توصیف کنید که از پرستش اون لذت ببرن نه اینکه همیشه ازش ترس و واهمه داشته باشه❤رفیقِ همیشگیِ من خُداس❣
مشاوره خیلی مهمه اینایی که میگی رو نمیدونم ولی ۲ تومن واقعا چیزی نیس مشاور خوب اصفهان ۵ ۶ تومنه

فائزه جونی مشاور خوب..متاسفانه اینی ک ۲ تومن میگیره برادوستم تاالان ک کاری نکرده..ب اون جدیتی ک من میخام نیستن..الان ی مشاوری ازهمینا ک تبلیغ میشن میشناسم..پارسال یک هفته باهاش ازمایشی گرفتم عالی بود..من دی وی دی نخاستم گفتم فقط برنامه و مشاوره میخام هزینشم هرچی هس بگید..گفت که نه برنامه هزینه ای نداره خودم میفرستم برات..نفرستاد..الان دوباره بهش پیام دادم ک اقای فلانی برنامه میخام هزینشم لطف کنید..امیدوارم ک جواب بده..برنامش خیلی خوب بود واقعا..روزی ۶ ۷ ساعت مفید درس میخوندم 

فائزه جونی مشاور خوب..متاسفانه اینی ک ۲ تومن میگیره برادوستم تاالان ک کاری نکرده..ب اون جدیتی ک من م ...

ایشالله میفرسه برات🌺

مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژه‌ی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچه‌ی ساده‌ باشم 
رژ سرخابی نمیتونم متاسفانه..نمیدونم چجور بگم..بلدنیستم زمانمو تقسیم کنم..واقعا نیازدارن ب مشاور

کاری نداره که عزیزم

دو ساعت دو ساعت تقسیم کن بینشونم نیم ساعت استراحت بذار

اگه تجربی هستی زیست روهر روز بخون

شیمی یک روز در میون

ریاضی فیزیک هم بستگی به پایه درسیت داره ولی معمولا سه روز در هفته بخونی خوبه

عمومیا هم عربی و زبان رو روزی نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه برای هر کدوم وقت بذار

(اگر زبانت خوبه یک روز در میون )

ادبیات و دینی رو هم یک روز در میون بذار تو برنامه

حالا اگر ساعت مطالعه ت بیشتر شد زمان مطالعه هر درس رو میتونی بیشتر کنی