2777
2789
عنوان

اوضاع اقتصادی

138 بازدید | 12 پست

دوستان همسرم دوماه حقوق نگرفته

اوضاع اقتصادیمون خیلی وحشتناکه 

تو این دوماه هم اتفاقی نبوده که برامون نیوفته

کلی هم قرض کردیم وام و قسطای این دوماه رو دادیم

جالب اینجاس فعلا از حقوق خبری نیست

هنوز عیدی پارسال روهم نگرفته البته دیگه نمیدن یعنی

لطفادعا کنید ایشالا مشکلمون حل بشه و دعای شما درحق ما مستجاب بشه

خداوند به حضرت موسی فرمود با زبانی دعا کن که گناه نکردی تا مستجاب بشه

موسی(ع) گفت چطور؟؟؟؟ خداوند فرمود بگو دیگران در حقت دعا کنن با زبان اونها گناه نکردی

ایشالا خدا هیچ کس و لنگ نذاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله مشکلتون حل شه برای ماهم همینطوره دم عیدی دست خالی کرایه خونه پول قبض ها لباس برای بچه،خداخودش کمکمون کنه😔

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔

دوماهه قسطای ماهم عقب مونده الان دیگه صفر صفریم، دعا کردم برا شما و همه خونواده هایی که مثل خودمون اسیر بی پولین

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht