2777
2789
عنوان

تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته... 💣(تلنگر)

| مشاهده متن کامل بحث + 1929 بازدید | 92 پست
این اتفاق به معنای واقعی ایمانمو قوی تر کرد. خداروشکر خداروشکر خداروشکر

منم یه بار یه جریان خیللللللی بدی برام افتاد که وقتی از اون اتفاق اومدیم بیرون فقط خداروشکر کردم

اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ. گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست دارد که سکوت می کند تا تو بارها بگویی ♥️خدای من♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی تصور اون صحنه هم برام زجر اوره. وقتی همکاراشون از اداره رفتن گفتن با این وضعیت تعجب میکنم چطور ...

عزیزم واقعا فالله خیرا حافظا.. 

ان شاءالله دیگه هیچوقت پیش نیاد ،

خدا برای همدیگه حفظتون کنه

نمیدونم. یهو دلم لرزید از اینکه همش جواب سربالا میدادن. انقد تو نی نی سایت تاپیک خیانت میزنن ادم م ...

بیخیال بابا... منم ازوقتی اومدم اینجا خیلی تاثیر بد داشته.. اما جلوشو میگیرم

یه چیز دیگه دوستان.

من طهر به یه خانمی که حس ششم داشت پیام دادم گفتم شوهرم کجا رفته.گفت با دوستاش که دختر همراهشونه بیرونه.

برف و یخبندان.

ماشین اداره.

کل همکارای شهراهای اطراف خبر داشتن و نگفتن.

اینا کجا تفریح کجا.

اعتماد نکنین اصلا

متاسفانه نی نی سایت دید ما رو نسبت به مردای مقیدمون عوض کرده.بیخود نیس میگن هر گردی گردو نیست

خداروشکربخیرگذشت

خدایاهیچی مادری روازفرزندش جدانکن.خدایاتوروخدا❤تیکرتولدمه❤
یه چیز دیگه دوستان. من طهر به یه خانمی که حس ششم داشت پیام دادم گفتم شوهرم کجا رفته.گفت با دوستاش ک ...

یاقمر.اوناهمه ازخودشون درمیارن بابا

چند نفرن.هرکدوم یه چیزی واسم گفتن تا حالا😀

خواهراین حرفاچیه همه زندگی خراب کنن استغفرالله مگه خداهستن چیزی بدونن.