2777
2789
عنوان

تا خدا نخواد برگی از درخت نمیفته... 💣(تلنگر)

| مشاهده متن کامل بحث + 1929 بازدید | 92 پست
گفت شب قبل گفتم خدایا توکلم کم شده. من یه تکونی بده

بهش بگو دیگه از این درخواست ها از خدا نکنه! خودش که تنها نیست؛ خانواده ش هم تکون میخورن! 😀

... ولیکن چاره را امروز زور پهلوانی نیست،رهایی با تن پولاد و نیروی جوانی نیست/در این میدان،بر این پیکان هستی سوز سامان ساز،پری از جان بباید تا فرو ننشیند از پرواز!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک باب میلشون نیست دوست دارند حتما بهش خیانت شده باشه که تاپیک خوبی باشه

متاسفانه نی نی سایت دید ما رو نسبت به مردای مقیدمون عوض کرده.بیخود نیس میگن هر گردی گردو نیست

وقتی لباساشو درآورد خرده شیشه از تو لباسش ریخت

خداروشکر که خدا به شما و بچه تون رحم کرده.نماز شکر بخونید

اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ. گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست دارد که سکوت می کند تا تو بارها بگویی ♥️خدای من♥️
بهش بگو دیگه از این درخواست ها از خدا نکنه! خودش که تنها نیست؛ خانواده ش هم تکون میخورن! 😀

😂😂😂😂

ولی حکمت خدارو ببینید فقط دستش خراش خورده.

خوش هم گفت چنین تلنگری نیاز بود واسم

عزیزم خداروشکر که به خیر گذشته واقعا اشکم دراومد خدا دوباره همسرتو بهتون بخشیده 

حتی تصور اون صحنه هم برام زجر اوره.

وقتی همکاراشون از اداره رفتن گفتن با این وضعیت تعجب میکنم چطور زنده موندید

😂😂😂😂 ولی حکمت خدارو ببینید فقط دستش خراش خورده. خوش هم گفت چنین تلنگری نیاز بود واسم

آره واقعا. خدا شدت تلنگر رو میزان مناسبی تنظیم کرده بوده! 😆😍

مزاح میکنم. سایه شون بالای سرتون مستدام ان شاءالله. قدر همدیگه رو بدونید. 

... ولیکن چاره را امروز زور پهلوانی نیست،رهایی با تن پولاد و نیروی جوانی نیست/در این میدان،بر این پیکان هستی سوز سامان ساز،پری از جان بباید تا فرو ننشیند از پرواز!
مرسی عزیزم.خوندم.خدا سایه هیچ مرد خوبیو از سر خونوادش کم نکنه

انشاءالله عزیزم. واقعا سایه ی همه مردا بالا سر زن و بچه شون باشه.شوهرتون هم خدا براتون نگه داره

اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ. گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست دارد که سکوت می کند تا تو بارها بگویی ♥️خدای من♥️

وایی اسی خداروشکر طوریشون  نشده...حتنا یه نذری چیزی بده واسه این خطری که رد شده

آنگاه که درآغوش تو بود ....فرشته اش میخواندی.                    حالا که درآغوش دیگریست.....                                             فاحشه....؟؟؟؟؟